Home » , » Χτενίζεται τα μαλλιά σας με λαδορίγανη;

Χτενίζεται τα μαλλιά σας με λαδορίγανη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 | 8:55 μ.μ.

"Είδωλα για το σκουπιδοτενεκέ", είχε τίτλο μια προηγούμενη ανάρτησή μας που αναφερόταν στον Στέφανο Τσιτσιπά. 

Τώρα θα πείτε γιατί ασχολούμαστε γι' αυτόν το απίθανο σελέμπριτι, ένα δικό τους παιδί, απαύγασμα της ιδεολογίας τους, ένα άμυαλο πρωταθλητή, -θυμηθήκαμε τις δηλώσεις του για το anti-covid εμβόλιο και την συμπεριφορά του στο λινκ που παραθέτουμε- ένα πρόσωπο το οποίο στην αγοραία προπαγάνδα των αρίστων θεωρείτε πρότυπο αριστείας.

Ο λόγος είναι γιατί ο Τσιτσιπάς είναι -θέλει δεν θέλει- δημόσιο πρόσωπο, και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το πώς αξιοποιεί τη δημοσιότητα και τη φήμη του. 
Προφανώς στους αναγνώστες/ιες μας μόνο μειδιάματα προκαλεί η δήλωση του ότι καθημερινά αφιερώνει ένα εικοσάλεπτο για να χτενίσει τα μαλλιά του με λαδορίγανη. 
Είναι όμως δεδομένο ότι αυτή την αντίδραση θα έχουν και νέα παιδάκια, όταν κάποιοι κυβερνώντες έχουν κάνει τα πάντα για να θεωρηθεί ο Τσιτσιπάς πρότυπο για την νεολαία; 
Μπορεί να ξεχάσουμε ότι κάποιο κυβερνητικό "αστροπελέκι" σκέφτηκε να αναθέσει στο συγκεκριμένο άτομο να πρωταγωνιστήσει σε σποτάκι στα πλαίσια της καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς», που είχε γίνει στην κατεύθυνση καταπολέμησης της θανατηφόρας πανδημίας;

 Καρφί δεν μας καίγεται που μ' αυτές τις δηλώσεις του -αλήθεια, δεν βρίσκεται κοντά του κάποιος να τον προστατέψει;- κάνει συντρίμμια την εικόνα που κάποιοι φιλοτέχνησαν για τον ίδιο. 

Ο Τσιτσιπάς δεν είναι παρά ένας αμόρφωτος, υπερόπτης, αναιδείς, αθλητής -αναμφισβήτητα πετυχημένος- που το μόνο πραγματικά που τον ενδιαφέρει είναι το χρήμα και η δόξα. 
Το θέμα είναι ότι υπάρχει πιθανότητα, αυτές οι ηλίθιες δηλώσεις του να μην αντιμετωπίζονται με τον χαβαλέ που αξίζουν, από κάποια νέα παιδιά. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger