Home » , » Ερώτηση προς τους βλάκες ρεφορμιστές.

Ερώτηση προς τους βλάκες ρεφορμιστές.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 | 3:41 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Λοιπόν ρεφόρμες λύστε μας μια απορία. Γιατί αφήνετε τα καθάρματα της ΝΔ να ξεσαλώνουν; Λένε ολοφάνερα ψέματα κι εσείς κάνετε πως δεν ακούτε. Δεν είναι μια και δυο οι περιπτώσεις. Σας κατηγορούν για εμπρησμό αυτοί που τα στελέχη τους έπαιξαν τον πιο βρώμικο ρόλο στο Μάτι. Όμως εσείς αφήνετε τους ναζί κι αλωνίζουν, γιατί; Ξέρετε πως όχι μόνο δεν έχουν αποδείξεις για τις συκοφαντίες τους, αλλά είναι αυτοί που πάτησαν κυριολεκτικά επί πτωμάτων.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια που είχαμε φωτιές και νεκρούς κυβερνούσε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Εκεί ποιος έβαζε τις φωτιές; Στην Ηλεία τι έγινε; Ο στρατηγός άνεμος ή οι άχρηστοι της ΝΔ ευθύνονται; Φέτος έχουμε μια από ίδια. Με τη μόνη διαφορά πως έφαγαν ξύλο οι πυροσβέστες. Α! Κι ο Πατατούλης μας είπε πως δεν ευθύνεται η Περιφέρεια να σβήσει τις φωτιές εκτός αν είναι η Δούρου Περιφερειάρχης. Άλλωστε όπως είπε ο Κούλης «τα δάση κάποτε θα καούν».

Κανονικά θα χαιρόμουν που σας γλεντάνε τα ναζίδια, αλλά αυτά που λένε, θα έχουν πολύ άσχημες επιπτώσεις. Γιατί κάποια καθίκια που θα κερδίσουν από τις φωτιές, θα κάψουν ό,τι απέμεινε αφού περιμένουν ο ένας να ρίχνει τα βάρη στον άλλον.

Καιγόμαστε κάθε χρόνο γιατί θέλει το κράτος. Εξηγώ: Η μπανανία που ζούμε έχει χαρακτηριστικό την άγρια εκμετάλλευση όχι μόνο των ανθρώπων, αλλά και της Φύσης. Στο μεταξύ για να βρούμε λεφτά για τις μίζες από τα όπλα αφήσαμε, άλλα πράγματα όπως η Υγεία, η Παιδεία, η Αντιπυρική προστασία κλπ. Πόσους πυροσβέστες χρειαζόμαστε, πόσο υλικό και πόσα έχουμε; Οι υπεύθυνοι λοιπόν για τις φωτιές είναι πάντα οι κυβερνώντες. Οι εμπρηστές πατάνε σε παραθυράκια των νόμων και συνεχίζουν να καίνε. Όπως εκμεταλλεύονται πως δεν δίνεται καμιά σημασία στο δάσος, εκτός φυσικά από την επικοινωνία.

«Κάηκε το σύμπαν, αλλά δεν έχουμε νεκρούς, κι αν έχουμε φταίει ο άνεμος και η αντιπολίτευση». Μην αναρωτιέστε τι θα γίνει με αυτή την ηλίθια νοοτροπία. Κάθε καλοκαίρι τι γίνεται; Το θέμα είναι να σκεφτούμε γιατί γίνεται κάθε καλοκαίρι, γιατί δεν αλλάζει κάτι, παρά πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Ρεφόρμες πίσω σε σας. Αφήστε τους ναζί όπως κάνατε όταν κυβερνούσατε. Κι αν δείτε προκοπή να με χέσετε. Βγάλτε μια σέλφι με τον εθνικό ρουφιάνο, αυτόν που σας έλεγε τρομοκράτες. Φυλάξτε αγάπες μου τα ακροδεξιά δηλητηριώδη φιδάκια να δείτε τι ωραία δαγκώνουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger