Home » , , » Πόσο επιβεβαιώνει την εκτίμηση του Ζαραλίκου, ο Πρετεντεράκος, ότι ο θεός της κωμωδίας μας αγαπάει!

Πόσο επιβεβαιώνει την εκτίμηση του Ζαραλίκου, ο Πρετεντεράκος, ότι ο θεός της κωμωδίας μας αγαπάει!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 | 11:59 μ.μ.


Κοίτα που θα αρχίσουμε να συμπονούμε τον Πρετεντεράκο! Εχει καταντήσει ο πιο ακριβοπληρωμένος κοκκινοσβέρκης στην χώρα μας. Τώρα θα πείτε τι είναι κάποιες χλαπάτσες που του δίνουν τα γεγονότα, μπροστά στο μέγεθος του μπαγιόκου που κονομάει .... Σωστό κι αυτό ... 
(Με με την ευκαιρία .... υπάρχουν ακόμα κάτοικοι στα επουράνια και θα έχουμε πεφτωσυννεφάκηδες αν του τύχει καμιά στραβή και μάθουμε τα περιουσιακά στοιχεία που πιθανόν έχει αράξει σε φορολογικούς παραδείσους ο υπάλληλος του Μαρινάκη;).

Γράφαμε, λοιπόν χτες, για την πολιτική ανάλυσε, αντάξια να βραβευτεί με Πούλιτζερ που είχε κάνει για τα αποτελέσματα των Γαλλικών εκλογών. 

Σήμερα μετά την είδηση που ανακυκλώνεται από όλα τα ΜΜΕ η οποία μας πληροφορεί ότι η ηγέτιδα της ακροδεξιάς στη Γαλλία Μαρί Λεπέν, αποκάλυψε ότι ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν της απηύθυνε πρόσκληση για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας αφού μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, αναλογιστήκαμε πόσο άβολα θα νιώθαμε αν είμαστε πιστοί κάποιας μεταφυσικής δοξασίας και ανταποκρινόμαστε στην προτροπή του "καταξιωμένου" δημοσιολόγου και απευθύναμε εκκλήσεις τον Μεγαλοδύναμο να προσέχει το "καμάρι" του Πρετεντέρη.

Κι αυτό γιατί δεν λησμονούμε ότι μόλις πριν δυο μέρες - την Δευτέρα 29 Ιούνη- ο Πρετεντέρης μας συνιστούσε να προσευχόμαστε για τον Μακρόν επειδή μας "έσωσε από την Λεπέν", την οποία τώρα της προτείνει να συγκυβερνήσουν! 😅😅😅

Μετά έχει άδικο που λέει ο Χριστόφορος ότι μας αγαπάει ο θεός της κωμωδίας;   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger