Home » , , » Το αίτημα του ναζί φυλακισμένου Γ. Λαγού

Το αίτημα του ναζί φυλακισμένου Γ. Λαγού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 | 7:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Οπως μας γράφει ο προφυλακισμένος ναζί Γιάννης Λαγός "θέλοντας έμπρακτα να συνεισφέρω στον αγώνα που δίνουν οι Ουκρανοί πολίτες ζητάω να μου επιτραπεί να συμμετάσχω ως εθελοντής στο πλευρό των ουκρανικών δυνάμεων".

Να πάει, να πάει! Θα απαλλαγούμε από ένα κάθαρμα. Θα πάει να βρει τους ναζίδες του Αζόφ. Οι Ρώσοι μάζεψαν τα πτώματα και τα έδωσαν στους Ουκρανούς. Αυτοί τα έβαλαν στα ψυγεία, να κάνουν νέες προβοκάτσιες.

Γιατί να μην πάει ο Λαγός στην Ουκρανία; Αυτό λέω: Όσοι είναι ναζί, να πάνε στους Ουκρανούς. Πόσο μάλλον το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου το οποίο έχει και άλλες ιδιότητες. Οπως ανέφερε απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ: «Ο Λαγός μεσολαβεί για το σπάσιμο επιταγών και εισπράττει σχετική αμοιβή γι’ αυτό ενώ συμμετέχει σε προστασίες μαγαζιών εκβιασμούς καθώς και σε διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία... Ο Λαγός εμφανίζει διαστροφικές τάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια».

Οι Ρώσοι τους περιμένουν πως και πως. Θα έχει θερμότατη υποδοχή.

Αλλά να είμαστε σίγουροι πως θα πάει στην Ουκρανία. Να τον συνοδευόσουν μη χάσει το δρόμο, δηλαδή μην την κοπανήσει γι αλλού. Γιατί τα ναζιστικά αποβράσματα τα κάνουν κάτι τέτοια. Λένε παχιά λόγια, βρίζουν και απειλούν, όμως μόλις δουν τα σκούρα, γίνονται λαγοί!

Λοιπόν να μαζέψουμε κρεμμύδια, σκόρδο, λάδι, ντομάτες, κρασί, μπαχαρικά… Ό,τι χρειάζεται ένα στιφάδο. Μην τρέχουν οι Ρώσοι τελευταία στιγμή να βρουν τα υλικά.

Ψόφησαν αρκετά ναζιστικά αποβράσματα, όχι μόνο Ουκρανοί, κι αυτό είναι καλό. Καλύτερο είναι να ψοφήσουν κι άλλοι ακροδεξιοί εγκληματίες. Τέλειο να πάνε στο διάολο όλοι οι φασίστες να βρουν το Χίτλερ.

Σωστή κι η παρατήρηση πως οι ναζί είναι νατοϊκές πατσαβούρες. Στην Ουκρανία κυβερνάνε οι δικοί τους, οι ομοϊδεάτες τους. Γι αυτό ρημάχτηκε η χώρα. Αν δεν ήταν καθάρματα, να κάνουν γενοκτονία, δε θα είχαν πόλεμο.

Αφού δεν τους ήθελαν οι κάτοικοι του Ντονμπάς, έπρεπε να το δεχτούν. Δεν ήθελαν πλέον να είναι στην Ουκρανία, γιατί τους απαγόρευσαν ακόμα να μιλάνε Ρωσικά, τη μητρική τους γλώσσα. Γιατί τους σκότωναν, τους εξευτέλιζαν, τους δίωκαν.

Γι αυτό δεν πρόκειται να υποχωρήσουν οι Ρώσοι. Αυτό κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν οι Ευρωπαίοι. Στα εδάφη των Λαϊκών Δημοκρατιών μένουν κυρίως Ρώσοι.

Στο μεταξύ το ΝΑΤΟ, που διέλυσε τη Γιουγκοσλαβία, που έκανε αμέτρητες επεμβάσεις, όταν δε συμφέρει, θυμάται πως δεν πρέπει να αλλάξουν τα σύνορα. Όχι μόνο στην Ουκρανία. Στην Ισπανία πχ δεν δέχτηκαν το δημοψήφισμα για ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Στην Υεμένη οι Σαουδάραβες σκοτώνουν παιδιά, βρέφη. Δεν έχουν αφήσει άμαχο. Εκεί οι φανατικοί Μουσουλμάνοι είναι φίλοι. Τα καλά και συμφέροντα.

Πίσω στο Λαγό. Να εκτίσει πρώτα την ποινή του και μετά να τον στείλουμε. Να τους στείλουμε όλους! Να τους κάνουν κιμά οι Ρώσοι, να ησυχάσουμε. Ένας νεκρός ναζί σημαίνει πολλοί συνάνθρωποί μας ζωντανοί. Να χάσουμε τέτοια ευκαιρία;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger