Home » , » «Είμαστε gay και πηδιόμαστε».

«Είμαστε gay και πηδιόμαστε».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 | 7:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Είμαστε gay εδώ μέσα και πηδιόμαστε μεταξύ μας» λέει για τον ηγούμενο ένας ρασοφόρος, στο video που έχουμε στο site μας.

Μπράβο, πολύ καλά κάνετε! Είναι από τις ελάχιστες φορές που είμαι με τους μοναχούς. «Για να γίνεις ηγούμενος, πρέπει να σε πηδήξει ο προηγούμενος» λέει το ανέκδοτο αν και από ότι κατάλαβα, εδώ τον πήδηξε ο επόμενος. Δεν έχει σημασία, πήδημα να ’ναι.

Είμαι υπέρ, πραγματικά υπέρ, γιατί δε με νοιάζει καθόλου ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός. Φτάνει ό,τι γίνεται να γίνεται με τη συναίνεση ενηλίκων. Με χαρά επίσης έμαθα πως πάνε γυναίκες στο Άγιο Όρος. Μπράβο και πάλι, οπότε οφείλω να ανασκευάσω τα όσα έχω πει κατά καιρούς.

Γιατί εκείνο που με ενοχλεί, που με πειράζει, δεν είναι η σεξουαλική ζωή του παπά, αλλά η υποκρισία. Το να φοράνε ζαρτιέρες κάτω από το ράσο, είναι δικαίωμα τους. Το να λένε τι θα φορέσουμε εμείς, δεν είναι. Δεν μπορεί να απαγορεύεις πχ την είσοδο στο ναό σε γυναίκες που φοράνε παντελόνια ή άντρες που φοράνε φουστάνια.

Δε σου πέφτει λόγος τι θα κάνουμε στην προσωπική μας ζωή. Η υποκρισία λοιπόν είναι το πρόβλημα. Το ότι λιθοβολείς κάποιον ή κάποια που έχει κάνει λιγότερες αμαρτίες από σένα. Πράγμα που για τον Ιησού της Ναζαρέτ είναι απαράδεχτο.

Από το να πάνε με παιδάκια και να το κρύβουν, προτιμώ χίλιες φορές να πάνε με ενηλίκους και να το έχουν φανερό. Εκεί θα τους υποστήριζα, γιατί ένα από τα κυριότερα ένστικτα είναι αυτό της αναπαραγωγής. Μάλιστα είναι πρόβλημα να μην κάνεις σεξ. Ακόμα χειρότερο, όταν αυτή η αποχή είναι αποτέλεσμα καταπίεσης. Θα το βρεις μπροστά σου. Θα δημιουργηθούν ένα σωρό προβλήματα, κυρίως ψυχολογικά. Θα καταντήσει μαλάκας εκείνος που πιέζεται να μην κάνει σεξ! Κάντε σεξ, με προφυλάξεις φυσικά και με συναίνεση, κάνει καλό.

Αλλά υπάρχει αυτή η ανοησία στη Χριστιανική κυρίως θρησκεία, που θεωρεί «το σώμα κατώτερο της ψυχής». Κι από κει ξεκινά ένας απίστευτος μαζοχισμός, μια διαστροφή, που έχει αποτέλεσμα τη δημιουργία νευρώσεων. Μη φάμε αυτό που μας αρέσει, μην κάνουμε έρωτα, μη φορέσουμε αυτό, μην πούμε εκείνο… Καταλήξαμε να φυλακίσουμε τον εαυτό μας και να τον βασανίζουμε καθημερινά! Αυτό ήθελε ο Ιησούς; Δε νομίζω.

Όσοι μας βάζουν τέτοιους περιορισμούς, περιορίζουν την Ελευθερία μας, δεν το κάνουν για να μας σώσουν, αλλά για να μας τρομοκρατήσουν και να μας υποτάξουν, ώστε να μας αρμέγουν χωρίς να αντιδρούμε. Αυτό που κάνουν οι παπάδες θυμίζει αυτό που έκανε ο Μητσοτάκης. Την ώρα που εμείς για να βγούμε από το σπίτι στέλναμε SMS, αυτός έκοβε βόλτες όπου γούσταρε: Πάρνηθα, Ικαρία. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα των μέτρων; 30.000 νεκροί, από τους πρώτους σε θανάτους ανά εκατομμύριο.

Μην βάζετε αλυσίδες στον εαυτό σας. Κοροϊδεύουν. «Εδώ είναι ο Παράδεισος κι η Κόλαση εδώ» λέει ο στοίχος στο τραγούδι. Μην κάνετε τη ζωή σας Κόλαση. Κάντε έρωτα! Είναι το πρώτο που ευλόγησε ο Θεός σύμφωνα με τη Γραφή. «Αυξάνεστε και πληθύνεστε». Πως χωρίς το σεξ; Με καταβολάδες;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger