Home » , » H κατακλείδα των τοποθετήσεων που έκαναν o πατέρας του δολοφονημένου από τους μπάτσους Βασίλη Μάγγου, και ο Ν. Ρωμανός, στην εκδήλωση για τα 14 χρόνια από την δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου, (2 Βίντεο)

H κατακλείδα των τοποθετήσεων που έκαναν o πατέρας του δολοφονημένου από τους μπάτσους Βασίλη Μάγγου, και ο Ν. Ρωμανός, στην εκδήλωση για τα 14 χρόνια από την δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου, (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 | 1:07 π.μ.


Νομίζουμε ότι πρέπει να παραθέσουμε ασχολίαστη την κατακλείδα της τοποθέτησης που έκανε χτες στην εκδήλωση που οργανώθηκε στο σημείο που πριν 14 χρόνια η αστυνομία δολοφόνησε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο., ο πατέρας του δολοφονημένου από τους μπάτσους Βασίλη Μάγγου.

Στο πάνελ των ομιλητών βρίσκονται ο Νίκος Ρωμανός, η βασανισμένη αγωνίστρια της αντιδικτατορικής αντίστασης Αγγελική Κουτσουμπου, ο Γιάννης Μάγγος, και ο  Γιώργος Θαλάσσης. Στην εκδήλωση που είχε αναλάβει η «Πρωτοβουλία αναρχικών ενάντια στις κρατικές δολοφονίες» έγιναν  τα αποκαλυπτήρια του νέου αναστηλωμένου μνημείου  και η ολοκληρωμένη τοιχογραφία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. 

Το βιντεάκι είναι από την απ' ευθείας παρουσίαση της εκδήλωσης που έκανε στο f/b ο Χρήστος Αβραμίδης.

Και η τοποθέτηση του Νίκου Ρωμανού. (Βίντεο αλιευμένο από το twitter)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger