Home » , , » Οι 30.012 νεκροί είναι έργο του Μητσοτάκη.

Οι 30.012 νεκροί είναι έργο του Μητσοτάκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 | 10:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Περάσαμε τις 30.000 νεκρούς από κορονοϊό και ψάχνω να βρω τον Τσίοδρα να μας πει πως, αν δεν έπαιρνε μέτρα η κυβέρνηση, θα είχαμε 13.685 νεκρούς. Οι 16.387 παραπάνω θάνατοι είναι προφανώς λόγω των μέτρων. Είναι δε περίπου κι όσοι πέθαναν αβοήθητοι εκτός ΜΕΘ. Τι ξέρει όμως ο Τσιόδρας; Ψάλτης είναι.

Μερικά ακόμα νούμερα: 2.917 νεκροί ανά εκατομμύριο. Δεν γίναμε Ιταλία, τα πήγαμε ακόμα χειρότερα, αφού αναλογικά έχουμε 4,6% περισσότερους θανάτους! Γιατί οι Ιταλοί έμαθαν από τα λάθη τους κι ενίσχυσαν το ΕΣΥ, η ΝΔ το ρήμαξε.

Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε 12.381 θανάτους. Έχουμε δηλαδή 17.631 θανάτους παραπάνω - μέσος όρος 48 την ημέρα - με πολύ περισσοτέρους εμβολιασμένους. Θα μας πει κάποιος γιατί; Όχι εσύ Τσιόδρα, η δουλειά σουν να ψέλνεις. Κι οι άλλοι της ΔΑΠ λιβανίζουν την κυβέρνηση.

Δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος, μια χαρά μας ρημάζει ο Μητσοτάκης. Τι περισσότερο θα μας κάνει δηλαδή ο Σουλτάνος; Τίποτα, είναι όλα κόλπο, για να ξεχάσουμε τα χάλια μας και για να δικαιολογηθούν οι μίζες από τα όπλα.

Στο μεταξύ με κάτι ξαφνικούς θανάτους τι γίνεται; Φταίνε οι φακές! Να πούμε πως φταίει και το σπανακόρυζο που μου ’φτιαξε η Καλλιόπη; Σουβλάκι για να βρούμε την υγεία μας.

Τα λαμόγια εκτός των άλλων άρπαξαν 30.000 συντάξεις. Το να ζεις επί Μητσοτάκη είναι πράξη Αντίστασης. Πως το είπε ο μπαμπάς του ο Αποστάτης; «Δεν πεθαίνουν οι ηλικιωμένοι». Γι αυτό ο γιόκας του, το κάθαρμα, αύξησε τους θανάτους. Μην λέμε πως η κυβέρνηση δεν κάνει έργο.

«Να πεθάνεις, να πεθάνεις, να μη ζήσεις
και τα φράγκα απ’ τη σύνταξη ν’ αφήσεις.
Δεν πεθαίνω, δεν πεθαίνω, δεν πεθαίνω
τα ευρώ από την Τράπεζα θα παίρνω.
Να πεθάνεις, να πεθάνεις, στα σοκάκια
να μας μείνουν, να μας μείνουν τα λεφτάκια.
Δεν πεθαίνω, δεν πεθαίνω, που να σκάσεις,
και τις εκλογές καθίκι, θα τις χάσεις».

30.012 θάνατοι ζητάνε απαντήσεις Μητσοτάκη. Μην νομίζεις πως θα τη γλυτώσεις.

Το μεγαλύτερο λάθος του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν που τη χάρισε στον πατέρα σου τον αρχαιοκάπηλο και αρχιμαφιόζο. Έτσι φορτωθήκαμε και σένα αλλά όχι για πολύ. Όταν πέσεις, θα γίνει έρευνα και γι αυτό. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger