Home » , , » Εισαι ναζί δολοφόνος; Οι μπάτσοι σου δίνουν κατανόηση και με δικαστική ετυμηγορία μετά 6 χρόνια φυλακή είσαι ελεύθερος - Είσαι αναρχικός που συμμετείχες σε ΑΠΟΠΕΙΡΑ ληστείας τράπεζας; Οι μπάτσοι σε βασανίζουν απάνθρωπα και στους δικαστές δεν αρκεί η 9χρονη φυλάκισή σου.

Εισαι ναζί δολοφόνος; Οι μπάτσοι σου δίνουν κατανόηση και με δικαστική ετυμηγορία μετά 6 χρόνια φυλακή είσαι ελεύθερος - Είσαι αναρχικός που συμμετείχες σε ΑΠΟΠΕΙΡΑ ληστείας τράπεζας; Οι μπάτσοι σε βασανίζουν απάνθρωπα και στους δικαστές δεν αρκεί η 9χρονη φυλάκισή σου.

Από giorgis , Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 | 10:34 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Κοίτα πάλι τι συνειρμούς έκανε ασυναίσθητα το μυαλό μου. 

Διαβάζοντας αυτό που έγραψε ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου Σωτήρης Λαπιέρης  ότι οι μπάτσοι "αφού μας ψέκασαν, μας ράντισαν με την αύρα και μετά μας έδειραν απρόκλητα, μας φόρτωσαν ανυπόστατες κατηγορίες" κι αυτό γιατί έκανε το "έγκλημα" να πάρει μέρος σε μια πορεία συμπαράστασης στο πρώην απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, είπα να σας θυμίσω μια περασμένη περίπτωση, υπενθυμίζοντας αρχικά ότι μέχρι σήμερα ο νεαρός αναρχικός βρίσκεται 9 χρόνια φυλακή κατηγορούμενος ότι συμμετείχε σε μια σε μια ΑΠΟΠΕΙΡΑ ληστείας. 

Για τα άγρια βασανιστήρια που υπέστησαν από τους μπάτσους οι αναρχικοί που συνελήφθησαν για την απόπειρα ληστείας και τις εξοντωτικές ποινές που τους επέβαλε η αστική δικαιοσύνη διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση. (Περισσότερες λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι συλληφθέντες αναρχικοί δείτε εδώ).

Φέρτε τώρα στην μνήμη σας και κάτι άλλο. 

Πριν κάποια χρόνια συνελήφθησαν οι ναζί δολοφόνοι μέλη της Χρυσής Αυγής Διονύσης Λιακόπουλος και Χρήστος Στεργιόπουλος. Είχαν σκοτώσει εν ψυχρώ, καθαρά για ρατσιστικούς λόγους τον άγνωστό τους 27χρονο μετανάστης από το Πακιστάν Σαχζάτ Λουκμάν. 
Οι μπάτσοι δεν ακούμπησαν μια τρίχα από τα μαλλιά των δολοφόνων. Οι "λειτουργοί της Θέμιδας" θεώρησαν ότι από 6 χρόνια στην φυλακή "τιμωρήθηκαν" για το έγκλημά τους και οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Επιμύθιο: Είσαι ναζί δολοφόνος και σκοτώνεις ένα μετανάστη. Εχεις την κατανόηση μπάτσων και δικαστών. Κάθεσαι 6 χρόνια φυλακή και "τιμωρήθηκες" για το έγκλημά σου.  

Είσαι αναρχικός και προσπάθησε να ληστέψεις τράπεζα; Οι μπάτσοι σε σαπίζουν στο ξύλο και οι δικαστές θεωρούν ότι μετά από 9 χρόνια φυλακή, δεν πρέπει να αποφυλακιστείς σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους. Τόμπολα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger