Home » , » Πολύ ασχολούνται οι παπάδες με τα οπίσθια μας! Περισσότερο κι από γιατρούς.

Πολύ ασχολούνται οι παπάδες με τα οπίσθια μας! Περισσότερο κι από γιατρούς.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 | 5:47 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Υπάρχει μία ομιλία κάποιου Κύπριου Μητροπολίτη, του Νεοφύτου της Μόρφου, σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Ο παπάς ισχυρίζεται πως η ομοφυλοφιλία είναι ένα "πρόβλημα" που μεταδίδουν οι γονείς στο παιδί, όταν επιδίδονται σε "όχι φυσιολογική ερωτική πράξη αλλά πρωκτική"! Όταν αρέσει το πισωκολλητό στη γυναίκα, εννοεί ο παπάς, το παιδί βγαίνει gay!!! 

Ε τώρα πάει γυρεύοντας ο τράγος. Κι όταν κάνουν στοματικό οι γονείς, τι γίνεται το παιδί; Ιερέας ή πολιτικός να λέει πίπες; Δεν μας απάντησε ο "επιστήμονας"!
Πάντως πολύ ασχολούνται οι παπάδες με τα οπίσθια μας. Περισσότερο κι από γιατρούς. Νόμιζα πως τους ενδιαφέρει η άλλη ζωή, όχι οι πισινοί μας.
Αλλά με τι θα ασχολούνται; Με τη φτώχεια, την αδικία; Όχι βέβαια!

Που λέτε, θα κάνουμε ότι μας γουστάρει στο κρεβάτι μας, και τα εκκλησιαστικά τρολλ να πάνε να συνουσιάστουν, μπας και ξελαμπικάρουν λιγάκι. Γιατί η έλλειψη του σεξ, από ότι φαίνεται, έχει σοβαρές παρενέργειες.
Κατ' αρχήν ασχολούνται υπερβολικά με το πως κάνουμε έρωτα, με ποιον, πότε κλπ, κλπ. Δεν τους πέφτει λόγος! Άμα τους πηδήξουμε, τότε να μας πουν, τι θέλουν.
Με ποιο δικαίωμα ανακατεύονται στα προσωπικά του καθενός;

Δεν περνά ο φασισμός, ο σκοταδισμός του Μεσαίωνα, τον 21ο αιώνα. Γελάμε μαζί τους. Και θυμώνουμε, καθώς καταλαβαίνουμε καλά που το πάνε. Θέλουν πλήρη εξουσία πάνω μας. Να μας υποτάξουν εντελώς.
Ξέρουν κι οι ίδιοι πως λένε βλακείες. Απίθανα πράγματα, εντελώς παράλογα και ανεδαφικά. Αλλά τα λένε γιατί απευθύνονται σε αφελείς. Σε κάποιους που πίστευαν ότι η Γη είναι ακίνητη και κέντρο του σύμπαντος. Κι οι παπάδες έστελναν στην πυρά ανθρώπους, που αμφισβητούσαν τις ηλιθιότητες τους, αφού διέθεταν παρατηρητικότητα κι εξυπνάδα.
Γιατί; Γιατί το παπαδαριό δεν θέλει έξυπνους, αλλά βλάκες. Ο έξυπνος σκέφτεται, αμφισβητεί, ψάχνει, ο ηλίθιος υπακούει τυφλά. 

Ας κοιτάξουν τα χάλια τους κι ας αφήσουν το τι κάνουμε κατά τη διάρκεια του sex. Ότι μας ευχαριστεί θα κάνουμε. Από μπροστά, από πίσω, από παντού. Εφόσον δεν συμμετέχουν, να σκάσουν! 
Κατανοούμε πως είναι στερημένοι και κομπλεξικοί, αλλά δεν φταίμε εμείς, που είναι βλαμμένοι. Επέλεξαν την αγαμία και τη μαλακία.

Νευριάζω, γιατί πρόκειται για το άκρον άωτον της δικτατορίας. Να φοβόμαστε ακόμα και την πιο όμορφη, την πιο ευχάριστη πράξη. Να βάζουν απαγορεύσεις μέχρι κι εκεί!
Εφόσον δυο ή περισσότεροι άνθρωποι είναι ενήλικοι και συναινούν, δεν έπρεπε καν να μιλήσουν γι αυτό.
Πόσο να ζηλεύει κάποιος και πόσο σαδιστής να είναι, που θέλει να επιβάλει τέτοιες απόψεις;

"Πρόβλημα οι ομοφυλόφιλοι, φταίνε οι γυναίκες"! Οι υποκριτές δε φταίνε; Δεν είναι πρόβλημα;
Το ότι γδέρνουν το ποίμνιο, τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, τους βάζουν ένα σωρό απαγορεύσεις, που ούτε οι ίδιοι δεν τηρούν, δεν είναι κακό;

Το να δουλεύεις τον άλλο είναι ότι χειρότερο. Κατέβασαν πχ τα αιγοπρόβατα στα φασιστικά συλλαλητήρια, αλλά τώρα που κάνει τα ίδια ο δικός τους, μούγκα!
Αν δεν κατάλαβαν οι "μακεδονομάχοι", αυτό είναι πισωκολλητό χωρίς τη θέληση τους. Γι αυτό τσούζει. 

Να ήταν το μόνο κουφό σήμερα; Άκουσα πως σκέπτονται οι Ρώσοι παπάδες να σταματήσουν ευλογούν τους πυρηνικούς πυραύλους. Καλέ γιατί; Ο ευλογημένος πύραυλος σε στέλνει στον Παράδεισο. Ο άλλος στη Κόλαση!

Κι όλους αυτούς τους πληρώνουμε ρε γμτ... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

26 Ιουλίου 2019 στις 6:19 μ.μ.

Προς τους κυριους παπαδες:παρακαλω πολυ σταματηστε να λετε αυτα που έχετε μάθει στα σκουριασμενα μυαλα σας και σεβαστείτε αυτο που ειπε ο ναζωραιος σας:οποιος θελει να με ακολουθήσει. Δεν σας δινει σημασια κανενας λογικος. μονο κατι θρησκοληπτοι σας ακολουθουν. Παρτε τη μισθοδοσια απο το κρατος και μη μιλατε επαγγελματιες χριστιανοι. ΑΝΤΕ ΠΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ!!!

26 Ιανουαρίου 2020 στις 9:33 μ.μ.

Εχουν υποχρεωση να τα πουν. Ο θεος θα τους ζητουσε λογο που ξεραν την αληθεια και δεν την λεγαν επειδη ακριβως φοβουνταν αυτη την αντιδραση απο τους φιλελευθερους εσας, που υποτιθεται πως δεχεστε ολες τις αποψεις. Μαθατε τη λεξη φασισμος και την κολλατε ΠΑΝΤΟΥ,μηπως αυτο που κανετς τωρα λεγεται φασισμος?επισης δεν με πειθετε γιατι απλα τους βριζετε χωρις επειχηρηματα. Και οι παπαδες δεν αυνανιζονται, και σεις διαδιδετε ψευδη

26 Ιανουαρίου 2020 στις 9:34 μ.μ.

Και αν ειστε πραγματικα υποσρηρικτες του ελευθερου λογου μην απορριψετε τα σχολια μου🙂

31 Ιανουαρίου 2020 στις 10:52 μ.μ.

No name :διαβασε το κσλα! Αν θελεις τη θρησκεια σου και τουε παπαδες να τους παρεις σπιτι σου κσι να τους πληρωνεις εσυ. Ανεξιθρησκεια εχουμε και δεν βριζουμε κανενα. Οσο για το φασισμο εσεις οι λεγομενοι χριστιανοι και πατριωτες πατε χερι χερι. Εχουν αποδειχτει με στοιχεια αυτα. Οσο για τη λεξη που αναφερεις αυνανισμος φαινεται οτι εσενα απασχολει. -

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger