Home » , » Καθαρά εκδικητικά, αρνούνται την υφ’ όρον απόλυση του Γιάννη Μιχαηλίδη

Καθαρά εκδικητικά, αρνούνται την υφ’ όρον απόλυση του Γιάννη Μιχαηλίδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 | 9:05 μ.μ.

 


Αρχικά  να πούμε ότι υπάρχει κάλεσμα -υπογράφετε από τη "Συνέλευση αναρχικών ομάδων και ατόμων για την αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Γ. Μιχαηλίδη" για συμμετοχή στην 4η πανελλαδική πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, το Σάββατο 9/7, στις 18:00 στην πλ. Ελευθερίας στην Λαμία".

 Η αστική τους "δικαιοσύνη" που αποφυλακίζει δολοφόνου -βλ Κορκονέα- και βιαστές -βλ Φιλιππίδη- αυτή που κρατάει στα συρτάρια της για δεκαετίες της λαμογιές των αδελφών Ψωμιάδη, αυτή που επιβάλει ποινές με αναστολή σε παιδοβιαστές σαν τον  Ν. Γεωργιάδη, ενώ  η αναστολή εκτέλεσης ποινής, ισχύει μόνο για τα "δικά τους παιδιά",  οδηγεί στην πιθανότητα, να υποστεί μη αναστρέψιμες βλάβες στην υγεία του, ο εδώ και 45 ημέρες απεργός πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας.

Οπως γράφαμε οι κρατικοί μηχανισμοί καθαρά εκδικητικά αρνούνται να εφαρμόζουν το δίκαιο αίτημα του αναρχικού Γ. Μιχαηλίδη υπό όρον απόλυση, αν και ο ίδιος πληροί όλες τις προϋποθέσεις -σύμφωνα πάντα με τους δικούς τους νόμους- γ' αυτό.

Μετά το απορριπτικό βούλευμα που εκδόθηκε για την υφ’ όρον απόλυση του Γιάννη Μιχαηλίδη, στις 20/6 και σήμερα ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας εισηγείται προς το Συμβούλιο Εφετών, την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Πως το είχε πει ο Ν. Κωνσταντόπουλος; "Είμαι 59 χρόνια δικηγόρος. Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή. Εχω δικαστεί από έκτακτο στρατοδικείο, σε κάθειρξη στην διάρκεια της δικτατορίας .. Ποτέ δεν έχω ζήσει τόσο άθλιο κλίμα στο εσωτερικό της δικαιοσύνης". Αυτό ακριβώς.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger