Home » , » Ένας σεΐχης με παντόφλες.

Ένας σεΐχης με παντόφλες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 | 7:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αυτά είναι φετίχ. Η σαγιονάρα στην πλέμπα είναι αποκρουστική, η σαγιονάρα όμως στην ποδάρα του πλούσιου είναι για φίλημα!

«Η σαγιονάρα του Βιολιστή του Προεδρικού που αναζητούσε ένα μπουκαλάκι νερό στον κήπο του Μεγάρου, ήταν αποτροπιαστική.

Η σαγιονάρα του Σαουδάραβα Πρίγκιπα Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν που έδωσε την εντολή για την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Κασόγκι, είναι καμάρι και τιμή».

Άδωνη, σε ψάχνει ένας πρίγκιπας από τη Σαουδική Αραβία «να δείρετε μαζί τη γυναίκα σου». Γιατί το είπε αυτό δεν ξέρω, μπορεί να ξέρεις εσύ. Άσε τις άλλες, εδώ μιλάμε για κινητή πετρελαιοπηγή, «χαμπίμπι».

«Μετά το ξέπλυμα Λιγνάδη τώρα ξεπλένουν και το Σαουδάραβα δολοφόνο του δημοσιογράφου Κασογκι. Τον φέρνουν στην Ελλάδα για να "επενδύσει" δηλαδή να διορθώσει την αποτρόπαια εικόνα του στην Ευρώπη. Φυσικά αυτά δεν γίνονται τζάμπα».

Όχι βέβαια! Ο Σαουδάραβας δολοφόνος ήρθε για σεμινάριο. Το δικό του φόνο τον κατάλαβαν όλοι. Όμως η δολοφονία του Καραϊβάζ είναι μυστήριο και θα είναι για όσο καιρό κυβερνά η γαλάζια μαφία.

«Όταν έκλεισαν οι κάμερες ο Κυριάκος ρώτησε τον Σαουδάραβα πως του φάνηκε η εκτέλεση Καραϊβάζ. Καθαρή δουλειά του απάντησε, χωρίς ίχνη. Εμένα με πήρανε χαμπάρι».

Γιατί είσαι άμπαλος. Δολοφονείς τον επικίνδυνο δημοσιογράφο και μετά ρίχνεις την ευθύνη σε άλλους. Το παρακράτος μας το κάνει συνέχεια. Αλλά στη Σαουδική Αραβία δεν έχουν ΣΥΡΙΖΑ να του τα φορτώσουν όλα. Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα της «δημοκρατίας».

Εμείς που προτιμάμε μπούτι αντί για στήθος, δε θα πούμε για δολοφονίες, αλλά για πατούσες. Τις οποίες φίλησαν οι Ευρωπαίοι.

Ο Μητσοτάκης έκανε την αρχή σαν καλός λαγός. Τη σειρά να φιλήσουν κατουρημένες παντόφλες πήραν οι Γάλλοι.

«Koύκου! Τον «εκδημοκράτισαν» με συνοπτικές διαδικασίες, Δείπνο εργασίας Εμμανουέλ Μακρόν κ Σαουδάραβα πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ Μπεν Σαλμάν, στο Μέγαρο των Ηλυσίων απόψε. Ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας τ δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία».

Αφού είναι τόσες οι κοινές αξίες μεταξύ τους. Δολοφονίες, καταπίεση, σοβινισμός, πόλεμος. Μην ξεχνάμε τη στάση όλων αυτών στα παιδιά. Οι Σαουδάραβες σκοτώνουν τα ξένα και παντρεύουν τα δικά τους, οι Ευρωπαίοι παίρνουν τα ανήλικα προσφυγόπουλα και τους μαθαίνουν για τον αρχαίο πολιτισμό, ειδικά των Ελλήνων που δεν είχαν αφήσει παιδάκι απήδηχτο.

Δεν είναι ακριβώς ποδολάγνοι, φετιχιστές, είναι σαδιστές. Το υπόδημα του Σαουδάραβα τους τραβάει, γιατί πατάει στο λαιμό εκατομμύρια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger