Home » , » Πριονοκορδέλα στην κυβέρνηση από τον "προφήτη"

Πριονοκορδέλα στην κυβέρνηση από τον "προφήτη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 | 8:54 μ.μ.


Πριονοκορδέλα πέρασε ο "προφήτης" μας την κυβέρνηση και την επίσημη ντουντούκα της, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, με την ανάρτηση των τριών παραπάνω φωτογραφιών. Δεν χρειάστηκε να προσθέσει τίποτα παραπάνω   Οι παραπάνω τρεις τίτλοι δημοσιευμάτων που παρέθεσε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έχουν την αξία ολόκληρης ανάλυσης, με ποιους ψεύτες και πολιτικούς απατεώνες έχουμε μπλέξει.

Κάποιες "λεπτομέρειες" να συμπληρώσουμε μόνο.
Δεν φτάνει που ποτέ δεν μας έδωσαν καμιά πειστική απάντηση γιατί διόρισαν επικεφαλής της ΕΥΠ ένα πρόσωπο καταδικασμένο για ψευδή καταμήνυση και χωρίς κανένα πτυχίο, τώρα μαθαίνουμε ότι ο ίδιος ο Παναγιώτης Κοντολέων φέρεται να παραδέχτηκε στην κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ότι η υπηρεσία του παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη, έναν οικονομικό συντάκτη που ερευνούσε τραπεζικά σκάνδαλα, "κατόπιν αιτήματος ξένων υπηρεσιών".

Το ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο το γνωρίζαμε από τα μέσα Απρίλη του 2022 όταν διαβάζαμε σε ιστοσελίδα: "Το Reporters United έχει στη διάθεσή του κρατικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το καλοκαίρι του 2020 (έναν χρόνο πριν το χακάρισμα του Predator) η ΕΥΠ, η οποία τελεί υπό την άμεση εποπτεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρακολουθούσε το κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη επικαλούμενη λόγους εθνικής ασφάλειας". 
Τότε μας μιλούσαν ότι η ΕΥΠ παρακολούθησε των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του δημοσιογράφου γινόταν για "λόγους εθνικής ασφάλειας". 
Τώρα ο διοικητής της μας λέει ότι αυτό έγινε "κατόπιν αιτήματος ξένων υπηρεσιών".
Εδώ δεν πρέπει να μας απαντήσει ποιες είναι αυτές οι εν λόγω υπηρεσίες και ποιούς λόγους επικαλέστηκαν ώστε μια κρατική υπηρεσία να παρακολουθεί έναν Ελληνα πολίτη και προφανώς να δίνει αναφορά για την δραστηριότητά του σε ξένες μυστικές υπηρεσίες; 


Είπαμε προτεκτοράτο είμαστε αλλά όλα έχουν και ένα όριο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger