Home » , » Σουρεαλιστική δικτατορία.

Σουρεαλιστική δικτατορία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 | 6:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αυτό που έκανε ο Μητσοτάκης, να κρατήσει δηλαδή δυο εφημερίδες που κάνουν χλιαρή αντιπολίτευση για να πείσει πως στην Μπανανία μας δήθεν έχουμε ελευθερία του τύπου, το κάνουν οι Αμερικανοί Πρόεδροι των ΗΠΑ κάθε χρόνο. Δίνουν χάρη σε μια γαλοπούλα τη στιγμή που μαγειρεύουν εκατομμύρια άλλες. Όσο δεν τρώνε γαλοπούλες στην Αμερική, άλλο τόσο έχουμε εμείς ελευθερία. Οι ΑΡΔ έχουν το ελεύθερο να γλείφουν τη γαλάζια συμμορία όπως θέλουν (πατούσες, πισινό κλπ).

«Η κυβέρνηση μαθαίνει από τα λάθη της. Πέρσι επέτρεψαν στα #μμε_ξεφτιλες να δείξουν φωτιές. Δε θα το ξανακάνει...»

Είναι η «ελευθερία» που λέγαμε. Μπορεί να μην έχουμε ελευθερία τύπου, έχουμε όμως ελευθερία ρύπου. Στους πετσωμένους βόθρους βλέπουμε μόνο ό,τι αρέσει στα νεοδημοκρατικά καθάρματα, δηλαδή περιττώματα και σκουπίδια. Είμαστε πιο χάλια κι από τους Ουκρανούς, που το «υποχωρώ» το λένε «αποκρούσαμε τις Ρωσικές επιθέσεις»! Μια και το είπαμε: Εκτός από τη Γιουροβίζιον οι Ουκρανοί αναμένεται να νικήσουν και στους Ολυμπιακούς αγώνες. Το τρέξιμο που έκαναν στο Λουγκάνσκ, δεν το έχει κάνει ούτε Ολυμπιονίκης. Αυτοί κι οι Ιταλοί στα βουνά της Αλβανίας το 40.

Καλά έκαναν και την κοπάνησαν οι Ουκρανοί στρατιώτες. Γιατί όσους ήρωες γλυτώσουν, τους δέρνουν, όπως κάνουν με τους υγειονομικούς εδώ. Στο μεταξύ «μονιμοποιούνται 2.311 επιπλέον ιερείς με κυβερνητική απόφαση». Γιατί τι μας λείπει; Λεφτά; Γιατροί; Εκπαιδευτικοί; Πυροσβέστες; Παπάδες! Είναι η ανταλλαγή της ώρας της Ανάστασης και της συνενοχής της Εκκλησίας ΑΕ στα μέτρα, που όχι μόνο εξευτέλισαν τη θρησκεία, αλλά και διέδωσαν περισσότερο τον κορονοϊό! 30.349 νεκροί και συνεχίζουν την απαξίωση του ΕΣΥ. Μπορεί να είμαστε χαμηλά στην ελευθερία, τη δημοκρατία, την οικονομία, αλλά στην πανδημία είμαστε από τους πρώτους σε θανάτους.

Θα μας δώσει όμως ελεημοσύνη ο Μητσοτάκης. Μέχρι τις εκλογές. Θα δώσει ένα ψίχουλο από το καρβέλι που έκλεψε. 12% ο πληθωρισμός, πάνω από 1.000.000 οι άνεργοι, ύφεση, μαύρη αγορά και το χρέος σημείωσε νέο ρεκόρ. Αλλά οι τοκογλύφοι είναι ευχαριστημένοι, γιατί ξέρουν πως θα κόψουμε το λαιμό μας για να τους πληρώσουμε τα τοκογλυφικά δάνεια. Ξεπούλησαν τη ΛΑΡΚΟ που άξιζε πάνω από 3 δις. Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο. Το πόσο χρέωσαν οι πλιατσικολόγοι της ΝΔ τη χώρα θα φανεί τα επόμενα χρόνια. Επί Καραμανλή σε τέσσερα χρόνια έφαγαν 120 δις. Τώρα τρώνε πολύ περισσότερα.

Θα τους βάλει κανείς φυλακή; Κανείς! Από τα κόμματα κανείς δεν πρόκειται να τους τιμωρήσει για τα μεγαλύτερα από τα εγκλήματά τους για πολλούς λόγους. Άλλοι περιμένουν να φάνε κι αυτοί με τη σειρά τους, άλλοι είναι άχρηστοι, κοιμούνται όρθιοι, κι άλλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το πιο διεφθαρμένο κράτος. Αν θέλουμε ελευθερία, δικαιοσύνη κλπ, πρέπει να τη διεκδικήσουμε μόνοι μας. Ο Κορκονέας, όπως είπε ο προφήτης, πήγε φυλακή γιατί το 2008 βγήκαμε στο δρόμο. Όπως και οι ναζί εγκληματίες μπήκαν μέσα γιατί αντισταθήκαμε και απαιτήσαμε την τιμωρία τους. Όσο καθόμαστε τόσο χειροτερεύει η κατάσταση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger