Home » , » Τρολάρει ή παίρνει στο δούλεμα το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών ο Θ. Καμπαγιάνης;

Τρολάρει ή παίρνει στο δούλεμα το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών ο Θ. Καμπαγιάνης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 | 5:26 μ.μ.

Ισως να τρολάρει ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης με την παρέμβαση του, στο λογαριασμό του στο f/b θεωρώντας "βέβαιο" ότι το συνδικαλιστικό όργανο των Δικαστών και Εισαγγελέων, θα κάνει παρέμβαση με αφορμή ότι μια σειρά έντυπα, -εμείς μάλιστα είχαμε ανάρτηση με τον σκωπτικό τίτλο: "Μήπως έγιναν κομμουνιστές οι συντάκτες του "Πρώτου Θέματος";- καθώς και "επώνυμοι" δημοσιογράφοι αμφέβαλλαν ευθέως και δημοσίως για την "ανεξάρτητη και αδέσμευτη", απόδοση της  αστική ¨δικαιοσύνης".

Αναμφισβήτητα τα όσα επακολούθησαν την ανακοίνωση του βουλεύματος για την υπόθεση της Novartis συνιστούν μια πρωτόγνωρη και σημαντική εξέλιξη. Κι αυτό γιατί στο στόχαστρο "έγκυρων" καθεστωτικών δημοσιολόγων βρίσκεται ένας βασικός κατασταλτικός πυλώνας, του αστικού συστήματος. Και εξυπακούεται ότι οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, λειτουργούν ως ιμάντες μεταβίβασης απόψεων που δεν μπορούν να πουν δημόσια οι δεξιοί πολιτικοί. 

Εχουμε σταθεί αναλυτικά σ' αυτό το θέμα, με δυο κείμενα μας. Το πρώτο το τιτλοφορούσαμε "Ετσι ασκείται σήμερα η στρατευμένη και ακριβοπληρωμένη κομματική δημοσιογραφία" και το δεύτερο "Απολαυστική πριονοκορδέλα Καρτερού σε Πρετεντέρη

 Αν και δεν ξέρουμε αν ο αγωνιστής δικηγόρος τρολάρει ή παίρνει στο δούλεμα την ηγεσία του συνδικαλιστικού οργάνου των "λειτουργών της Θέμιδας" η παράμετρος που θέτει σ' αυτή την υπόθεση δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

Αντιγράφουμε από τον λογαριασμό στο f/b του Θ. Καμπαγιάννη:  

Ανεξάρτητα από την ουσία της κρίσης του Δικαστικού Συμβουλίου που κατέρριψε το αφήγημα "σκευωρία Novartis", επώνυμοι δημοσιογράφοι μιλάνε πλέον για παράτυπη λήψη της απόφασης: ο Μανώλης Καψής μίλησε χτες για "πολιτική παρέμβαση", ο Τάσος Τέλλογλου για "ντηλ" και ο Γιάννης Πρετεντέρης για "στήσιμο".

Είναι βέβαιο ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, υπό την καινούργια της σύνθεση με πρόεδρο την κυρία Στενιώτη, θα κάνει δημόσια παρέμβαση και θα απαντήσει σε αυτούς τους ισχυρισμούς που υπονοούν υπόγειες δοσοληψίες και αξιόποινες πράξεις των μελών της.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger