Home » , » Τικ, τακ, για τον "πολιτικό παραγιό" του Μητσοτάκη. Αδωνη Γεωργιάδη

Τικ, τακ, για τον "πολιτικό παραγιό" του Μητσοτάκη. Αδωνη Γεωργιάδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 | 11:15 π.μ.


Σαν εισαγωγή θα σας παραπέμπανε σε μια ανάρτηση που είχαμε κάνει σε ανύποπτο χρόνο (Απρίλης του 2018) και η οποία είχε τίτλο: "Ξέπλυνε" μαύρο χρήμα από μίζες μέσω τηλεπωλήσεων βιβλίων ο Αδωνης Γεωργιάδης;". 
Αναφερόμενοι τότε στην εμπλοκή του αντιπροέδρου της Ν.Δ., στο σκάνδαλο της Novartis, γράφαμε ότι ανάμεσα στα άλλα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του υπάρχει και η κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα Μάξιμου Σαράφη (2 Φλεβάρη 2018) στην οποία διαβάζουμε: «Ο υπουργός Αδωνης Γεωργιάδης χρησιμοποιούσε ως μέθοδο ξεπλύματος των χρημάτων που λάμβανε ως δώρα από τη Novartis εκδοτικές του δραστηριότητες, καθώς και υπηρεσίες προβολής μέσω τηλεπωλήσεων και διοργάνωσης εκδηλώσεων σχετικά με την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και την ανάλυση της αρχαιοελληνικής γραμματείας. Με το δεδομένο ωστόσο ότι η επένδυση της τηλεπώλησης των βιβλίων ήταν δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησής του, συμπεραίνω ότι τα έσοδα από τις πιο πάνω δραστηριότητες είναι προφανώς εικονικά και συνδέονται με το ξέπλυμα παράνομων χρημάτων».

 Τώρα με το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, για το σκάνδαλο της Novartis ήρθαν τα πάνω -κάτω, Ολοι οι συστημικοί γραφιάδες οι οποίοι μέχρι τώρα έκαναν ύμνους στην "αντικειμενική και αδέσμευτη" αστική "δικαιοσύνη" ανακάλυψαν τα χίλια μύρια όσα σε βάρος της, Μας έγραψαν ότι το βούλευμα ήταν προϊόν "πολιτικής παρέμβασης", "ντηλ", "συνδιαλλαγής" και πολλά παρόμοια. Από την άλλη υπήρξαν κι αυτοί που ενώ μέχρι τώρα έριχναν μπηχτές για την απόδοση της "δικαιοσύνης", σήμερα εμφανίζονται ενθουσιασμένοι με την δικαστική απόφαση που αφορά το βούλευμα. και εδώ αναφερόμαστε στην μεταστροφή της στάσης του Κ. Βαξεβάνη. 

Και εδώ για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις για άλλη μια φορά να εκφράσουμε την εκτίμησή μας στο εκδότη του Documento και την ερευνητική, μαχητική δημοσιογραφία που κάνει μαζί με την ομάδα του. Αλά πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Το πώς και γιατί προκύπτουν αυτές οι δικαστικές εξελίξεις που σε ένα βαθμό και εμάς μας αιφνιδίασαν είναι ένα ζήτημα που μόνο επιπόλαια δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Θα το συζητήσουμε με συντρόφους νομικούς και κάποια στιγμή θα προσπαθήσουμε να το προσεγγίσουμε.

Ανάμεσα στα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή είναι ότι το βούλευμα αποφασίζει τελεσίδικα ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες στο σκάνδαλο Novartis δεν ήταν αργυρώνητοι κουκουλοφόροι, όπως μας τους παρουσίαζαν τα στελέχη της Ν.Δ. αλλά αξιόπιστοι μάρτυρες που συνεισέφεραν στη δικαστική έρευνα και ορθώς προστατεύθηκαν. 

Και εδώ είναι που αρχίζουν οι εφιάλτες του Αδώνιδος, τον οποίο στο παρακάτω βίντεο ο Κ. Βαξεβάνης τον κάνει ... με τα κρεμμυδάκια. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger