Home » , » Νέο ηλεκτροσόκ

Νέο ηλεκτροσόκ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 | 6:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Μέχρι τέλος Αυγούστου θα είναι έτοιμη η πλωτή δεξαμενή φυσικού αερίου στη Ρεβυθούσα, να δεχτεί περισσότερα φορτία», λέει η προπαγάνδα. Εκείνο που δε λέει, είναι πόσο θα πάει το μαλλί, πόσο θα κοστίσουν αυτά τα φορτία. Τουλάχιστο 6 φορές περισσότερο από αυτά που παίρναμε από Ρωσία! Λέμε «τουλάχιστο», γιατί το ζόμπι του Λευκού Οίκου, δεν κάθεται φρόνιμα, δημιουργεί παγκόσμια αναταραχή και νέους πολέμους. Οπότε το Αμερικανικό αέριο θα αυξηθεί κι άλλο!

Στη ζούλα έρχονται νέες αυξήσεις ρεύματος. Οι οποίες θα είναι νέο ηλεκτροσόκ για την τσέπη μας. Για ξεκάρφωμα μπορεί να γίνουν μερικές διακοπές, ώστε να αυξήσουν κι άλλο το ρεύμα, γιατί δήθεν δε θα έχουμε. Ο Μακιαβέλι περιέγραψε αναλυτικά την ιδέα που σίγουρα προϋπήρχε:

1) Δημιούργησε ένα σοβαρό πρόβλημα.

2) Δώσε λύση στο πρόβλημα που εσύ δημιούργησες, ώστε να σου έχουν υποχρέωση!

Έτσι κι ο Μητσοτάκης. Όπως με την πολιτική στην Υγεία που πέθαναν 31.000 και πάμε για νέο παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά πανηγυρίζει αυτός και τα άλλα καθάρματα για τα εμβόλια που δήθεν μας έσωσαν, έτσι και με το ρεύμα θα δεκαπλασιαστεί, αλλά θα πάρουμε πίσω ένα ψίχουλο από το καρβέλι που μας έκλεψαν! «Ζήτω».

Στο μεταξύ απειλούν τάχα με πρόστιμα τις εταιρείες. Θα βάλουν πάνω από 1 ευρώ την κιλοβατώρα, θα αισχροκερδήσουν δισεκατομμύρια, θα δώσουν (ίσως) το 1 χιλιοστό των κερδών και θα είναι όλοι ικανοποιημένοι. Εκτός από τα κορόιδα τους ψηφοφόρους, που θα περιμένουν να πάρουν το papari – pass.

Ξεχνιόμαστε με τα εξωτερικά και δεν κοιτάμε τα δικά μας χάλια. 8 φορές πάνω πλήρωσε το ρεύμα νεοδημοκρατικό γίδι, που ήθελε να τιμωρήσει τον Τσίπρα. Λοιπόν τον τιμώρησε; Το ξαναλέμε: Δεν τιμωρείς κανένα εχθρό σου, όταν αυτοκτονείς.

Ο Κιμ δεν πρόκειται πάντως να πατήσει κανένα κουμπί, οπότε μην περιμένετε να τελειώσουν τα βάσανα σας. Μόνοι μας θα σωθούμε ή θα αφήνουμε καθάρματα να μας πίνουν το αίμα. Μπορεί βέβαια να το πατήσει το ζόμπι, ο Μπάιντεν, αλλά πριν θα μας πάρει και τα νεφρά.

Μπορούμε να ξεσηκωθούμε ή να κάνουμε από τον καναπέ αίτηση για κάποιοι νέο αντίδωρο. Τώρα που είπα αντίδωρο, να ξέρεις θεούσα μου, πως σε κάποια εκκλησία τα αντίδωρα καταλήγουν στο στομάχι μου. Τα παίρνει η Καλλιόπη, που φασώνεται με τον παπά. Ένα δε λέει τίποτα, αλλά πολλά στη χωριάτικη κάνουν καλή παπάρα. Παπάρες είναι κι όσοι ψήφησαν το Μητσοτάκη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger