Home » , , » Το γαρ πολύ της "νεοδημοκρατικής) θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Το γαρ πολύ της "νεοδημοκρατικής) θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 | 9:49 μ.μ.

Ο άκρατος πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος και στους ένοικους του Μέγαρού Μαξίμου επικρατεί μια τέτοια κατάσταση που τους οδηγεί σε παραλογισμούς. Κι αυτό γιατί δεν μπορείς να θεωρήσεις απλώς θράσος την προσπάθεια τους να μας βγάλουν όλους τρελούς. 
Εννοούμε την ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. μετά τις δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλουγλου. 

Ο γραφιάς του Αλαφούζου είχε θυμηθεί μετά από 4 χρόνια, ότι ιδιώτες παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Μητσοτάκη το 2018. Τότε δεν είχε κάνει καμιά καταγγελία, αλλά θυμήθηκε να γράψει ένα τουιτ στις 6 του μήνα στο οποίο ανέφερε: «Ο ιδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να "ακούει" τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με τη σύζυγο ή την κόρη του, κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες»  Καλή πάσα για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο που τον κάλεσε σήμερα να καταθέσει αυτά που γνωρίζει. 

Ο Τέλλογλου αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να αποδείξει τα εγκεφαλικά του κατασκευάσματα και κάνει μια κολοτούμπα που θα την ζήλευε η Νάντια Κομανέτσι. Εξερχόμενος από το εισαγγελικό γραφείο μετά την κατάθεση του κάνει γαργάρα τα όσα είχε γράψει και δηλώνει ότι ο ίδιος δεν κατήγγειλε αυτό που ερμηνεύθηκε ως "παρακολούθηση Μητσοτάκη το 2018".

"Οχι δεν έχω κάνει αυτή την καταγγελία. Υπήρχαν ενδείξεις ότι εκείνη την εποχή ότι τα τηλέφωνα δεν ήταν ασφαλή. Όπως ενδείξεις υπήρχαν και από το ΚΚΕ", είπε χαρακτηριστικά ο Τέλλογλου. Οπότε άνθρακας ο θησαυρός που πήγαν να κάνουν σημαία τα γαλάζια τρολ.

 Στην Ν.Δ όμως επικρατεί η αντίληψη: "Αν θα μας εξυπηρετεί η πραγματικότητα τόσο το χειρότερο γ' αυτή.

«Ο κ. Τέλλογλου σήμερα επανέλαβε τα περί παρακολούθησης του τηλεφώνου του κ. Μητσοτάκη, όπως και άλλων τηλεφώνων, το 2017-2018. Ακριβώς το ίδιο ανέφερε και σε ανάρτησή του προ ημερών. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον οποίο κατέθεσε σήμερα. Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία λογική συμψηφισμού» αναφέρει το γραφείο Τύπου της Νέα Δημοκρατία. Τι στοιχεία να δώσει ρε "άριστα γατόνια"; Αυτά που λέει ότι δεν έχει; 

Οπότε τι να σχολιάσουμε εμείς; Το γαρ πολύ της "νεοδημοκρατικής) θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Υ.Γ1: Ο Τέλλογλου σε κάθε συνέντευξη του αρέσκεται να αναφέρεται ότι πέρασε ένα φεγγάρι από το ΚΚΕ και δούλεψε στην εφημερίδα "Πρώτη" που εκδιδόταν στα μέσα της δεκαετίας του '90 με πρωτοβουλία του ΚΚΕ.

Υ.Γ2: Δείτε την ανάρτησή μας "Περί εισαγγελέα Ντογιάκου και δημοσιογράφου Τέλλογλου ο λόγος"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger