Home » , » Ψόφησε ένας μαλάκας

Ψόφησε ένας μαλάκας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 | 7:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Πέθανε το σίχαμα που εξαιτίας του ο κόσμος έζησε για δεκαετίες χωρίς ελπίδα για καλύτερη ζωή... Να μη λειώσει το καθίκι…»

«Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από Ρώσους (και όχι μόνο) που θέλουν να χέσουν στον τάφο του Γκορμπατσοφ».

«Το μειδίαμα του Σοφιανού εμφανέστατο κι ας έδινε ραδιοφωνική συνέντευξη... Τα είπε όλα: Ο Γκορμπατσοφ έγραψε τη δική του αρνητική ιστορία, μεγάλος άνθρωπος ήταν, έφυγε...»

«Συμπάθεια για την απώλεια του Γκορμπατσοφ στους οικείους του. Όμως για τον υπόλοιπο κόσμο θα παραμείνει στην ιστορία ως αποτυχημένος πολιτικός, νεκροθάφτης της Σοβιετικής Ένωσης και ως επιτυχημένο μοντέλο διαφήμισης μεγάλης αλυσίδας πίτσας…»

«Όταν σε θρηνούν ταυτόχρονα Πούτιν, Μπάιντεν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Μακρόν, Μπόρις Τζόνσον και το ίδρυμα Ρίγκαν...και κάποιος να μη σε ξέρει, καταλαβαίνει αυτόματα τι σκουπίδι ήσουν»!

Οι φασίστες νεοδημοκράτες φυσικά τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.

Οι νεκροί, όταν έχουν κάνει ανυπολόγιστη καταστροφή, δεν δικαιώνονται μετά θάνατον. Το διαολάκι μου είπε πως είναι στο φούρνο με την πίτσα του Διαόλου, αν πιστεύεις στην άλλη ζωή.

Ο μαλάκας, που λέγεται Γκορμπατσόφ, διέλυσε μια υπερδύναμη. Πως τα κατάφερε; Αυτό είναι μεγάλη ιστορία. Ούτε για διαφήμιση πίτσας δεν έκανε.

Ο Λένιν κι ο Στάλιν πήραν μια οπισθοδρομική χώρα και την έκαναν πρώτη δύναμη του πλανήτη. Δυστυχώς τους διαδέχτηκαν ηλίθιοι, με τον Γκορμπατσόφ, το μεγαλύτερο βλάκα από όλους, κι όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν ο πιλότος είναι άσχετος, το αεροπλάνο, αντί να πετάει, συντρίβεται.

Εκατομμύρια άνθρωποι στις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες καταριούνται τον ανίκανο, κι αναπολούν την εποχή που ζούσαν αδελφωμένοι χωρίς πολέμους, φτώχεια, ανεργία, πείνα ακρίβεια κλπ. Δυστυχώς δεν είναι εύκολη η επιστροφή, φροντίζουν οι καπιταλιστές γι αυτό.

Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος της ΕΣΣΔ λάτρευε το Στάλιν, τον έκανε άγιο! Ενώ το βλάκα, που διέλυσε τη χώρα τους, στην καλύτερη περίπτωση θέλουν να τον ξεχάσουν.

Βλάκες με περικεφαλαία, νεοδημοκράτες, εσείς λέτε πως για την αύξηση στο ρεύμα φταίει ο πόλεμος Ουκρανίας Ρωσίας.

Αν δεν ήταν ο Γκορμπατσόφ, δεν θα διαλύονταν η ΕΣΣΔ - οι λαοί δεν ήθελαν τη διάλυσή της - ο πόλεμος δε θα γίνονταν, κι εσείς θα βρίσκατε άλλη δικαιολογία να κλέψετε τα λεφτά μας.

Η ελπίδα δεν χάνεται. Οι Κομμουνισμός θα θριαμβεύσει στο τέλος. Ηλίθιοι κι άχρηστοι σαν τον Γκορμπατσόφ θα διδάσκονται ως παραδείγματα προς αποφυγή.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

31 Αυγούστου 2022 στις 9:10 μ.μ.

Ρε Mitso, στο μυαλο μου εισαι; Οτιδηποτε δικο σου διαβαζω, ειναι σαν να μου τα εχεις "κλεψει". Απλως τα γραφομενα σου ειναι λιγουλακι πιο...ευγενικα!!! Συνεχα, μεγαλε.

1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 5:38 π.μ.

Ένα πολύ καλό κείμενο για την βήμα - βήμα προδοτικη πορεία του Γκορμπατσωφ. Για οποίον γνωριζει αγγλικα. https://www.stalkerzone.org/gorbachev-instead-of-an-obituary/

1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 8:23 π.μ.

Ποτε δεν θα ξεχασω το μενος και το παθος με το οποιο οι ψευτοΚΚΕεδες προβαλαν
και προπαγανδιζαν την ``εφευρεση`` του αθλιου Κορμπατσωφ τη λεγομενη Περεστρόικα και της Γκλάσνοστ Σημερα τι εχουν να μας πουν για το καταντημα της παλαι ποτε ηρωικης και δοξασμενης Σοβιετικης Ενωσης?
Γιατι κι αυτοι εχουν μεριδιο ευθυνης για τη διαλυση της πρωτης μπολσεβικικης σοσιαλιστικης Δημοκρατιας στον κοσμο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger