Home » , » ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»: «Παραμένουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι - Η εργοδοτική βία δεν θα περάσει!»

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»: «Παραμένουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι - Η εργοδοτική βία δεν θα περάσει!»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 | 8:16 μ.μ.


Πηγή: 902

 «Οι εργαζόμενοι παραμένουν ενωμένοι και αποφασισμένοι. Η εργοδοτική βία δεν θα περάσει!», τονίζει το Σωματείο Εργαζομένων στη «Μαλαματίνα».

Καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση της κυβέρνησης με ΜΑΤ, γκλοπ και χημικά εναντίον τους και εναντίον όσων τους συμπαραστέκονται.

Οι εργαζόμενοι, με απόφαση του Σωματείου τους, συνεχίζουν τον αγώνα τους με 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις ως τις 15 Σεπτέμβρη, απαιτώντας την ανάκληση των απολύσεων 15 εργαζομένων και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς, με κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον Νομό Θεσσαλονίκης, με απόφαση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

 Από την επίθεση των δυνάμεων καταστολής, κατ' εντολή της εργοδοσίας, τραυματίστηκαν εργαζόμενοι της επιχείρησης και άλλοι εργαζόμενοι που εξέφραζαν την αλληλεγγύη τους έξω από το εργοστάσιο.

Ο πρόεδρος του Σωματείου της «Μαλαματίνα», Γιάννης Φραγγίδης, θα παραμείνει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο στην ιστοσελίδα 902

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 2:12 π.μ.

ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Θέλουν Να Σπάσουν Την Απεργία / Πάνθηρας *29

Από το πρωϊ, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με λίγους απεργοσπάστες θέλουν να σπάσουν την απεργία στην Μαλαματίνα.

Αποφασισμένοι οι εργάτες της Μαλαματίνας να συνεχίσουν την απεργία και δηλώνουν να παρθούν πίσω οι 15 απολύσεις ώστε να έρθουν σε διαπραγματεύσεις με την εργοδοσία.

Ο αγώνας των εργατών στην Μαλαματίνα είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης. Η νίκη τους θα δώσει χαστούκι στα αφεντικά και στην ΝΔ.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger