Home » , » Καθυστερεί το "επιτελικό κράτος" των "αρίστων" να επαναφέρει τις "δηλώσεις μετανοίας" ...

Καθυστερεί το "επιτελικό κράτος" των "αρίστων" να επαναφέρει τις "δηλώσεις μετανοίας" ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 | 10:50 μ.μ.

Απολαυστική το ξεγυρισμένο διαδικτυακό χαστούκι που εισέπραξε ο Αδωνις Γεωργιάδης, όταν θέλησε να μας πείσει ότι όποιος διαφωνεί μαζί του "μισεί την Ελλάδα" και στοχοποίησε τον διαδώστη Ιάσωνα Αποστολόπουλο.

Ο Μπουμπούκος θεώρησε ότι και οι θαμώνες του διαδικτύου αποτελούνται από τους πελάτες του, τηλεθεατές, στην εποχή που τους πουλούσε την έντυπη σαβουροπραμάτια του, συνοδεύοντας την με ένα χαρμάνι από ρατσισμό, ξενοφοβία, εθνικοφροσύνη, πατριδοκαπηλία και ... θαυματουργά νανογιλέκα.

Φυσικά ο μεγαλοϊδεατισμός, η αρχαιοπληξία και η αρχαιοκαπηλεία είναι χαρακτηριστικά όλων των ακροδεξιών. Στην περίπτωση όμως τώρα του Γεωργιάδη, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οπως γράφαμε και σε περασμένη ανάρτηση μας η "αρσενική Εύα Μπράουν", σύμφωνα με τον εύστοχο χαρακτηρισμό που έδωσε στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, δεν είναι απλώς ένας γραφικός τηλέπορας που απευθύνεται σε σανοφάγους. Είναι πρωτοκλασάτος υπουργός και οι απόψεις που εκφράζει στοχοποιώντας χρήστες του διαδικτύου και δηλώνοντας ότι όποιος/α διαφωνεί με τις απόψεις του "μισεί την Ελλάδα", είναι άκρως επικίνδυνες!   

Τούτοι οι δεξιοί πολιτικοί απατεώνες όπως πάνε σε λίγο θα καθιερώσουν τα πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης και πιθανόν να μας "δηλώσεις μετανοίας", για τους "απροσάρμοστους", όπως έκαναν οι πολιτικοί τους πρόγονοι!  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger