Home » , » Εχουμε μπλέξει με έναν θρησκευόμενο δικομανή χωροφύλακα

Εχουμε μπλέξει με έναν θρησκευόμενο δικομανή χωροφύλακα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 | 10:34 μ.μ.


Στην αρχική φώτο είναι πιστοί Χριστιανοί που με "μεγαλοπρέπεια" και "λαμπρότητα" εκδήλωσαν το θρησκευτικό συναίσθημα τους σε θρησκευτική γιορτή στην Κεφαλονιά..

Στην διπλανή εικόνα, και από την ίδια πηγή ενημερωνόμαστε την ενόχληση που υπήρξε από τον ευσεβή δικηγόρο, διαχειριστή της θρησκευτικής ιστοσελίδας ekklisiaonline.gr Ανδρέα Καραγιάννη, για τα "χυδαία και απαράδεκτα σχόλια που έκανε για το πρόσωπο της Παναγίας". ο Σπύρος Μπιρμπίλας. 

Αποφάσισε λοιπόν να προσφύγει νομικά κατά του προέδρου του ΣΕΗ για την φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο f'/b την οποία συνόδευε με το σχόλιο: "Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατές παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι  την καλή Παναγιά!!!! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγιά είναι;".

Τώρα πραγματικά τί σχολιασμό να κάνουμε; Να επαναλάβουμε τον ίδιο που έχουμε κάνει και στο παρελθόν: Εχουμε μπλέξει με έναν θρησκευόμενο δικομανή χωροφύλακα που πάει να ποινικοποιήσει κάθε συμπεριφορά που θεωρεί "μη ορθή θρησκευτικά".

 Ας πει επιτέλους κάποιος στον δικηγόρο του ekklisiaonline ότι ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχουμε γίνει ακόμα Ισλαμαμπάντ, ούτε υπάρχει θρησκευτική αστυνομία όπως στην Σαουδική Αραβία. 

***
Σε κάθε περίπτωση τέτοιες εικόνες, όπως η παρακάτω, στην εποχή μας, μόνο θλήψη μπορεί να προκαλούν:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger