Home » , » Εγινε Συριζαίικο έντυπο και το γερμανικό περιοδικό Spiegel

Εγινε Συριζαίικο έντυπο και το γερμανικό περιοδικό Spiegel

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 | 9:05 μ.μ.

Λέτε να αφιερώσει την αυριανή του ραδιοφωνική του εκπομπή ο Αρης Πορτοσάλτε για  να κατακεραυνώσει το Spiegel και το επόμενο πόνημα του έγκριτου δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη στα "ΝΕΑ" να μας μιλάει  για τις συνασπισμένες σκοτεινές δυνάμεις που εδρεύουν στο Γερμανικό περιοδικό και στρατεύτηκαν στο να πολεμάνε τον Ελληνα λαοπρόβλητο ηγέτη -όπως δείχνουν και οι αξιόπιστες δημοσκοπήσεις του κ. Θωμά Γεράκη- Κυριάκο Μητσοτάκη;

Προς το παρών πάντως ανησυχούμε γιατί δεν εντοπίσαμε τουιταρίσματα από αξιόλογους δημοσιολογους όπως ο Σάκης Μουμτζής και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου τα οποία να μας ενημερώνουν για το ποιόν του Μαξιμίλιαν Ποπ, μέλος της αρχισυντακτικής ομάδας του τομέα διεθνούς ρεπορτάζ του περιοδικού, ο οποίος υπογράφει το άρθρο -κόλαφος για την κυβέρνηση των αρίστων και καταφέρεται με απίστευτους απαξιωτικούς στα όρια του υβριστικού χαρακτηρισμούς, για το πρόσωπο που πρωθυπουργού.

Το editorial του Spiegel που έχει τίτλο «Η πορεία της Ελλάδας προς τον αυταρχισμό», ο συντάκτης του άρθρου φτάνει στο σημείο να καλεί την Ε.Ε να "συμμορφώσει", τον Ανέμελο.  

 «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοπροβάλλεται ως μεταρρυθμιστής που ανασυγκροτεί την Ελλάδα. Στην πραγματικότητα κυβερνά όλο και πιο αυταρχικά. Η ΕΕ πρέπει να παρέμβει», γράψει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Είναι αμέτρητες πλέον νομικές παραβιάσεις που διαπράττουν Έλληνες αξιωματούχοι υπό την ηγεσία του».

«Ο Μητσοτάκης καταφεύγει όλο και περισσότερο στις μεθόδους ενός αυταρχικού ηγέτη ... Αυτός και οι άνθρωποί του έχουν κάνει το ψέμα ουσιαστικό μέρος της πολιτικής τους. Για παράδειγμα, το DER SPIEGEL και άλλα μέσα ενημέρωσης έχουν τεκμηριώσει πλήρως τις παράνομες απωθήσεις της Ελλάδας. Η ευρωπαϊκή υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς επιβεβαίωσε τις αναφορές. Κι όμως, μέχρι σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση ισχυρίζεται ξεδιάντροπα ότι δεν κάνει απωθήσεις», αναφέρει ανάμεσα στα άλλα στο κείμενο του ο Μαξιμίλιαν Ποπ.

Λυπούμαστε τον επαγγελματία ψεύτη, κυβερνητικό εκπρόσωπο, που αύριο για μια ακόμα φορά θα χάσει τα λόγια  του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger