Home » , » Ο Πούτιν χρησιμοποίει ξανά το μυστικό του όπλο!

Ο Πούτιν χρησιμοποίει ξανά το μυστικό του όπλο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 | 12:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Χθες οι Ουκρανοί πήραν κι άλλες περιοχές από τους Ρώσους στο Ντονμπάς. Κάποια Ρωσικά γεράκια λοιπόν πρότειναν στον Πούτιν να χρησιμοποιήσει πυρηνικά, να τελειώσουν όλα. Κι όταν λέμε «όλα», το εννοούμε.

Ο Πούτιν όμως έχει χειρότερο όπλο μαζικής καταστροφής, που δυστυχώς δεν προβλέπει καμία συνθήκη, το Μητσοτάκη! Ο Ρώσος Πρόεδρος εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις του Κούλη.

33.111 νεκροί χάρη στην πολιτική απαξίωσης του ΕΣΥ! Τι τις θέλουμε τις ΜΕΘ; Αφού έπρεπε να πεθάνουν οι γέροι, για να μείνουν οι συντάξεις! Η κυβέρνηση όμως μερίμνησε με την πρόσληψη παπάδων, ώστε να πάνε διαβασμένοι. Να τα λέμε κι αυτά.

Κι όμως, αντί να πάει ισόβια για το έγκλημα, ο Μητσοτάκης κυβερνά εξακολουθώντας να πλιατσικολογεί και να καταστρέφει ανενόχλητος!

Ο Πούτιν είχε δοκιμάσει και στο παρελθόν το Μητσοτάκη. Θυμάστε πότε έγινε η ομιλία του Ζελένσκι και του άλλου ναζί στη Βουλή; Λίγες μέρες μετά οι Ουκρανοί έχασαν τη Μαριούπολη, αυτή που θα έχτιζε νοσοκομείο ο «καταλληλότερος»! Σαν ένα από αυτά που έκλεισε εδώ, κι έμειναν ως και τα παιδάκια χωρίς νοσηλεία.

Οπότε ο Πούτιν είπε στους φίλους του, τους Έλληνες εφοπλιστές, που είναι όλοι φανατικοί πατριώτες (λατρεύουν τη χώρα τους τον Παναμά και τη Λιβερία), να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα τους, τον πρωθυπουργό μας δηλαδή.

Έλα όμως που οι Αμερικανοί επαγρυπνούν! Η CIA προειδοποίησε τον Ουκρανό πρόεδρο όχι μόνο να μην πλησιάσει τον παγκόσμιο γκαντέμη, αλλά ούτε καν να τον δει! Αν τον δει κατά λάθος, να φτύσει στον κόρφο του, να πάρει μια αρμαθιά σκόρδα και να πει να τον ξεματιάσουν επειγόντως. Δεν παίζουν μ’ αυτά τα πράγματα.

Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει αυτό που τον διατάζουν οι εφοπλιστές, αλλά έχει κι άλλο αφεντικό, τις ΗΠΑ. Δεν μπορούσε να πάει να χαιρετήσει ο ίδιος το Ζελένσκι, οι Αμερικάνοι δεν θα του συγχωρούσαν ποτέ!

Βρήκε όμως τη λύση. Η γρουσουζιά του είναι κληρονομική. Σαν την περιουσία του, μόνο που τη γκαντεμιά δεν την πήρε από τις μίζες. Έστειλε λοιπόν τον άχρηστο τον ανεψιό του, να χαιρετήσει τον Ουκρανό, μπας και δουν οι Ρώσοι άσπρη μέρα.

Αν είναι κι ο Ντορογιός γκαντέμης; Αν αμφιβάλετε, δείτε το μεγάλο περίπατο, τα παγκάκια ψησταριές, την υπερυψωμένη σχάρα… Του βγήκαν ξινές οι αρπαχτές στο δήμο. Όχι πως θα λογοδοτήσει, στην Ελλάδα είμαστε, δεν υπάρχει δικαιοσύνη, αλλά στραπατσαρίστηκε η εικόνα του μελλοντικού αρχηγού της ΝΔ.

Οι Μητσοτάκηδες είναι και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα και με τις ΗΠΑ και με τη Ρωσία. Μην ξεχνάμε τη Γερμανία, φίλοι από παλιά, από την Κατοχή. Είναι επίσης με τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες, τους παιδεραστές, τους μιζαδόρους...

Με τον εργαζόμενο δεν είναι ποτέ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger