Home » , » Πέρα απ' την προσπάθεια παγίδευσης του τηλεφώνου του Χ. Σπίρτζη να δούμε την μεγάλη εικόνα

Πέρα απ' την προσπάθεια παγίδευσης του τηλεφώνου του Χ. Σπίρτζη να δούμε την μεγάλη εικόνα

Από giorgis , Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 | 2:37 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Τα σύννεφα πια έχουν καταντήσει ακατοίκητα. Οπότε δεν υπάρχει κανείς πια να πέσει από κει και μετά την σημερινή αποκάλυψη ότι και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης είχε γίνει στόχος από το παράνομο λογισμικό Predator τον Νοέμβρη του 2021. 
(Μέσω αυτού παρακολουθούσαν όλη την λειτουργία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού ο Σπίρτζης μιλούσε με Τσίπρα καθώς και με όλα τα επιτελικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ).  

Το έχουμε δεδομένο ότι θα αποδειχθεί εντελώς ατελέσφορη η μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για σειρά σοβαρά αδικήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται κι αυτό για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που επιδιώκει την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων (άρθρο 187 ΠΚ). 
Αρκεί να θυμίσουμε ότι υπήρξαν μια σειρά δημοσιεύματα για την εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα και εμπορεύεται το παράνομο λογισμικό Predator και δεν ενδιαφέρθηκε κανένας εισαγγελέας να κάνει την παραμικρή έρευνα ... 

Εδώ να επισημάνουμε ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο λογισμικό και όπως έχει δημοσιευτεί τις υπηρεσίες του της νοικιάζει η ΕΥΠ. 

Δεν θα επικεντρωθούμε στην σημερινή είδηση με την αποκάλυψη της προσπάθειας παγίδευσης του τηλεφώνου Σπρίτζη με το Predator. Αυτό εντάσσετε σε μια σχεδιασμένη μεθόδευση από την Ν.Δ για την παλινόρθωση ενός καθεστώτος σκληρής δεξιάς ανάλογο με αυτό που υπήρχε τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια. Απλώς οι τότε χαφιέδες πολυτελείας, αντικαθίστανται από την σύγχρονοι τεχνολογία και μόνο κάποιοι ανυπόληπτοι ρουφιάνοι εξακολουθούν να υπάρχουν.

Θα κλείσω με ένα απόσπασμα από ανάρτηση που είχα κάνει στις 3 Οκτώβρη το 2021

Δεν χωράει η παραμικρή αυταπάτη για το σκηνικό που παρακολουθούμε σήμερα. Ιστορικά, πάντα όταν μεθοδευόταν εγκαθίδρυση καθεστώτος σκληρής δεξιάς, ήταν απαραίτητη και η αναβίωση παρακρατικών - κρατικών μηχανισμών.  

Ο γεννήτορας του σημερινού πρωθυπουργού, σε ποιο λάιτ καταστάσεις, -κουβαλούσε βλέπετε και το στίγμα του βρόμικου παρελθόντος-,  αρκέστηκε να στήσει τον παρακρατικό μηχανισμό Γρυλάκη - Μαυρίκη.

Ο γόνος του, πάει πολλά άλματα πιο μπροστά. Δεν φτάνει που έφτασε στο σημείο "το παρακράτος να έχει φωλιάσει μέσα στους θεσμούς" με "πρωτοβουλία των υπογείων του Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη", παρακολουθούμε και υπόγειες μεθοδεύσεις να αναβιώσουν παρακρατικές οργανώσεις τύπου «Εθνικής Ένωσης Ελλάς» (ΕΕΕ) και εγκληματικές συμμορίες όπως του Πούλου, του Βήχου, του Δάγκουλα, οι οποίες έδρασαν στα μαύρα χρόνια της Κατοχής στην Μακεδονία...

 Η ιστορία, στην δικιά μου ανάγνωση, με έχει διδάξει ότι είναι αυταπάτη να απαιτείς από το αστικό κράτος να εξαλείψει τις παρακρατικές-φασιστικές ομάδες, αφού χωρίς την βοήθεια του θα παρέμεναν στα λαγούμια τους, σαν εντελώς ανυπόληπτες περιθωριακές γκρούπες. Αυτό, όμως, μόνο το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, χρησιμοποιώντας μαζική λαϊκή αυτοάμυνα, μπορεί να το κατορθώσει αποτελεσματικά. ..

 Οι στίχοι του Φώντα Λάδη που  μελοποίησε ο αείμνηστος Θάνος Μικρούτσικος: «Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον», είναι πιο επίκαιροι από ποτέ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:12 π.μ.

Υπαρχουν ομως ορισμενα ερωτιμαικα οσον αφορα την παρακολουθηση του τηλεφωνου του Σπιρτζη Γιατι ο Σπιρτζης δεν καταγγελνει το συμβαν το οποιο εγινε πριν περιπου ενα χρονο?
Αλλα και τωρα που το καταγγελνει εχει περασει ενα εμηνας και βαλε απο την αποκαλυψη
οτι παρακολουθουσαν το τηλεφωνο του Ανδρουλακη Ειναι μια καταγγελεια που εγειρει
υπονοιες σοβαρες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger