Home » , » Δημογραφικό και δεξιές μπούρδες.

Δημογραφικό και δεξιές μπούρδες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 | 1:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε γιατί λιγοστεύουμε, ρωτήστε τον Κούλη, γιατί έχουμε 33.111 θανάτους ενώ η Βόρειος Κορέα με τα ίδια περίπου κρούσματα 74! Το ΕΣΥ είναι μόνο μία παράμερος που μετρά στο προσδόκιμο ζωής, άρα και τον πληθυσμό. Είπαμε πως έχουμε μεγάλη αύξηση των θανάτων, όχι μόνο από κορονοϊό, αλλά κι άλλες παθήσεις καθώς και πολλούς ξαφνικούς, γιατί οι άνθρωποι με το να φυλακιστούν στα σπίτια τους, δεν πήγαν στα Νοσοκομεία ώστε να προλάβουν τα χειρότερα. Έτσι καρκίνοι και καρδιοπάθειες θερίζουν.

Ο άλλος παράγοντας είναι βέβαια το οικονομικό. Εγώ πχ θέλω να κάνω παιδιά, πολλά παιδιά. Καθώς όμως είμαι άφραγκος, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω στο λαιμό μου άλλον και μάλιστα κάποιον που θα με αγαπά και θα τον αγαπώ. Ρε σεις, δε φτάνει ο μισθός να πληρώσουμε το ρεύμα, δε φτάνει καν για φαί, πως θα μεγαλώσει το παιδί;

Κι εδώ έρχεται ο δεξιός να απαντήσει «οι Έλληνες των δεκαετιών του ’50 και του ’60 που έκτισαν την μεταπολεμική Ελλάδα, δεν είχαν ενδοιασμούς να κάνουν παιδιά παρά το γεγονός ότι η οικονομική τους κατάσταση ήταν οικτρή».

Οι νοσταλγοί του 50 που λέγαμε. Όχι μόνο του 1950, του 1850, του 1050 του Μεσαίωνα, του 50 μ.Χ., τότε που υπήρχαν δούλοι. Μπορούμε να πάρουμε μια γεύση του 1950 μέσα από τις ταινίες, όπου θα δούμε τα μικρά παιδιά να κάνουν θελήματα και να τρώνε φάπες από τους πρωταγωνιστές. Αν θεωρούνταν στις ταινίες αυτό «φυσικό και αληθοφανές», φανταστείτε τι εκμετάλλευση γίνονταν. Επίσης, το 50 και το 60 έγινε και κάτι άλλο: Η μετανάστευση. Τι λέει λοιπόν η εγκυκλοπαίδεια;

«Κάτω από τις δύσκολες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες της μεταπολεμικής Ελλάδας στο διάστημα των δεκαετιών 1950-1960, η παλιά "πληγή" της μετανάστευσης ξανάνοιξε και απέκτησε εκρηκτικές διαστάσεις…» Όπα! Οικονομικές και πολιτικές συνθήκες! Η διαφθορά, που της αποδίδουν μερικοί την υπογεννητικότητα, υπήρχε και τότε, αφού έχει άμεση σχέση με την πολιτική, η οποία δεν άλλαξε ουσιαστικά, απλά τώρα τα λαμόγια ξεσάλωσαν, αφού κυβερνάνε ξανά χουντικοί και φασίστες.

«Συγνώμη» που δε θέλουμε τα παιδιά μας να γίνουν σκλάβοι, φτηνά εργατικά χέρια ή μετανάστες, να καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκαν, να δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ χωρίς καμία απολαβή. Αν όμως θέλει κάποιος φασίστας, να τον πηδήξω.

Λένε πολλά εξωφρενικά, αλλά το δεύτερο χειρότερο κατά τη γνώμη μου είναι «η επικράτηση του παράλογου δικαιωματισμού να υπερτερεί της ευσυνείδητης εργασίας»! Το όνειρο κάθε κομπλεξικού ακροδεξιού είναι να μην έχει ο εργαζόμενος δικαιώματα. Επαναφορά της δουλείας, θα το είχαν προσπαθήσει, αλλά τους έρχονται ακόμα φθηνότερα οι εργαζόμενοι με τα Μνημόνια! 500 ευρώ το μήνα και τα 600 είναι ρεύμα! Πως θα ζήσουμε εμείς, που θέλετε να κάνουμε και παιδιά; Όπως ζούσαμε το 50; Πλάκα κάνετε; Σήμερα επίσης έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ανισοκατανομή του πλούτου!

Τέλος οι μιλιταριστές θεωρούν πως πρέπει να κάνουμε παιδιά για να έχουμε στρατιώτες! Αυτός είναι ο χειρότερος λόγος. Λοιπόν, δεξιοί βλάκες με περικεφαλαία, πόλεμοι γίνονται συνέχεια. Πηγαίνετε να πολεμήσετε, αδειάστε μας τη γωνία, να ξεβρομίσει ο τόπος. Από τους πολέμους και τις Μεγάλες Ιδέες χάσαμε εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια. Με τους πολέμους μειώνονται οι πληθυσμοί, δεν αυξάνονται. Δε θέλουμε πόλεμο. Να πάτε να συνουσιαστείτε, να κάνετε παιδιά. Για τους παπάδες θα γράψω ξεχωριστά, μην νομίζετε, πως τους ξεχάσαμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger