Home » , » Οι πεντακαθαρίδηδες του σκανδάλου Ζήμενς και ένα βιντεάκι με τον Αδωνη

Οι πεντακαθαρίδηδες του σκανδάλου Ζήμενς και ένα βιντεάκι με τον Αδωνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 | 8:41 μ.μ.

Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτική σκηνή ένα πρόσωπο που έχει βρίσει και μάλιστα με χυδαίο τρόπο, τα πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης του και μάλιστα άτομα που υπήρξαν πρώην και νυν πρωθυπουργοί, να αναδειχθεί στην πορεία αντιπρόεδρος κυβερνητικού κόμματος και πρωτοκλασάτος υπουργός. Αν υπήρχε παρόμοια θέση στο βιβλίο Γκίνες o Γεωργιάδης θα κατείχε την πρωτιά χωρίς αντίπαλο.

Για τον τον πωλητή θαυματουργών νανογιλέκων και έντυπης σαβουροπραμάτειας ο Α. Σαμαράς διαθέτει "πολιτική σκέψη νηπίου παιδιού", ο Κ. Καραμανλής είναι "ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς" και ο Κ. Μητσοτάκης "λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος του πολιτικού συστήματος".

Τώρα θα πείτε γιατί ανακαλέσαμε τα παραπάνω στην μνήμη μας. Ο λόγος είναι ότι μετά την δικαστική απόφαση που αποδίδει στην ελληνική κοινωνία όλους τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Siemens, θεωρούμε δεδομένο ότι από αύριο το πρωί ο Αδωνης θα πιάσει στασίδι στα τηλεοπτικά κανάλια, για να μας λέει ότι κατέπεσε και με δικαστική  βούλα, άλλη μια σκευωρία.

Οπότε του δίνουμε προκαταβολική απάντηση θυμίζοντας του ένα παλιό βίντεο στο οποίο μετέφραζε το σύνθημα της Ν.Δ "σεμνά και ταπεινά" ως "σεμνά και μετρητά" 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger