Home » , » Α. Γεωργιάδης: Ο Α. Σαμαράς διαθέτει "πολιτική σκέψη νηπίου παιδιού", ο Κ. Καραμανλής είναι "ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς" και ο Κ. Μητσοτάκης "λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος του πολιτικού συστήματος"

Α. Γεωργιάδης: Ο Α. Σαμαράς διαθέτει "πολιτική σκέψη νηπίου παιδιού", ο Κ. Καραμανλής είναι "ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς" και ο Κ. Μητσοτάκης "λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος του πολιτικού συστήματος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 | 11:00 π.μ.


Καθόλου δεν μας χαλάει που η δεξιά φυλλάδα "Δημοκρατία" περνάει σήμερα πριονοκορδέλα τον τύπο με τα αδιευκρίνιστα ποσά, τα μαϊμουδένια του πόθεν έσχες, και τα αδιανόητα ρουσφέτια του
Σιγά όμως μην έχει πρόβλημα ο πρωτοκλασάτος υπουργός του "επιτελικού κράτους", και αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος, 

Ο υπουργός τηλέμπορας σε πρωινή εκπομπή και σε μια σπάνια στιγμής αυτοκριτικής, παραδέχτηκε ότι είναι «τρελός για δίπλωμα». Την σήμερον ημέρα αυτό αν το συνδυάζεις και με άλλα προσόντα σε καθιστά εκλεκτό δεκάδων χιλιάδων νεοδημοκρατών ψηφοφόρων. 

Ποια μπορεί να είναι αυτά τα "προσόντα"; Δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ένα μύθο του Αισώπου. 
Σύμφωνα, μ' αυτόν, κάποτε ένας χρυσαετός καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια με πολύ δυνατά φτερουγίσματα, κατόρθωσε να φτάσει στην πιο ψηλή κορφή του Ταϋγέτου.
Αποκαμωμένος αλλά και ενθουσιασμένος για το αποτέλεσμα της προσπάθειας του, κάθισε σε ένα βράχο να ξαποστάσει, αγναντεύοντας το υπέροχο τοπίο που αντίκριζε. 
Ξαφνικά και κοιτάζοντας τον βράχο που πατούσε αντικρύζει ένα γυμνοσάλιακα. Γεμάτος απορία ο χρυσαετός, του απευθύνεται να τον ρωτάει: 
"Εσύ ρε ασήμαντο πλάσμα πώς μπόρεσες και έφτασες μέχρι εδώ πάνω;". 
Και ο γυμνοσάλιαγκας του απαντάει: "Γλείφοντας έρποντας και με τα κέρατά μου, βασιλιά μου".

Εκτός από μύθους όμως το πρωτοσέλιδο της "Δημοκρατίας" έφερε στην μνήμη μας ότι ο αρχηγός του πάλε ποτέ ΛΑΟΣ δεν μπορεί να χωνέψει την προδοσία που του έκανε το πρωτοπαλίκαρο του και με κάθε ευκαιρία τον εξευτελίζει. Ο Καρατζαφέρης με κάθε ευκαιρία κάνει με τα κρεμμυδάκια τον σημερινό αντιπρόεδρο της Ν.Δ Αδωνι Γεωργιάδη.

Να θυμηθούμε χαρακτηριστικά τί έλεγε σε τηλεοπτική του παρουσία σε εκπομπή του Γ. Τράγκα: "Ο Αδωνις ήρθε στο γραφείο μου -και υπάρχουν μάρτυρες γι αυτό- και έκλαιγε σε τέτοιο βαθμό που μου έλεγε θα πηδήξω απ' το μπαλκόνι γιατί δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μου χωρίς να γίνω υπουργός. Τρομάξαμε. Του λέμε κάτσε αγόρι μου ηρέμησε...". 
Ο Καρατζαφέρης αναφερόταν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, το 2011, που τοποθέτησε τον Γεωργιάδη υφυπουργός ανάπτυξης και έτσι απέφυγε να γίνει αυτόχειρας, ο σημερινός πρωτοκλασάτος υπουργός της Ν.Δ.

Και προφανώς δεν μας κάνει καμιά εντύπωση το ότι ο Α. Γεωργιάδης ¨με τη γλώσσα ... ως το πάτωμα", έγλυφε τους Γερμανούς. Ποιος ξεχνάει ότι ο αρχειοθετημένος  άκρως γαβγιστικός ακροδεξιός υπήρξε σαν υπουργός Υγείας ποιο μνημονικός από την τρόικα και ξεκαθάριζε ότι δεν θέλει να του "παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν" για την βάρβαρη πολιτική που εφάρμοζε στον χώρο της δημόσιας υγείας;

 Πρέπει πάντως να ομολογήσουμε ο Γεωργιάδης έχει μεγαλύτερη ικανότητα από τον Πρετεντεράκο να προσαρμόζεται σε καταστάσεις. 

Ο "αξιότιμος φίλος" του αρχιπραξικοπηματίας Στυλιανού Παττακού, παράλληλα με τα καθήκοντα του "καθηγητή" που ασκεί στο "εκπαιδευτικό ίδρυμα" που διαθέτει, τις επιδόσεις που έχει στην πώληση και προώθηση προϊόντων, μπορεί και να θεωρηθεί ότι αντικατοπτρίζει το ήθος της παράταξης που εκπροσωπεί. 

Υπήρξε εποχή που ο Γεωργιάδης έπαιρνε σβάρνα τα ΜΜΕ και μας έλεγε ότι: "Οποιος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ είναι Ν.Δ δια της ψήφου του νομιμοποιεί την κλοπή του δημοσίου χρήματος. Τα κόμματα αυτά τα δύο είναι και κλέφτες και ψεύτες". Σήμερα σαν αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος μας λέει ότι η Ν.Δ είναι η καλύτερη κυβέρνηση που υπήρξε στην Ελλάδα. 

Δεν έκρυβε τον θαυμασμό του για τον αρχιφασίστα Κώστα Πλεύρη και διαφήμιζε πουλώντας από τις τηλεοπτικές του εκπομπές ένα εμετικό βιβλίο του στο οποίο ανάμεσα στα άλλα υπάρχει και η "διαπίστωση" ότι "Οι άντρες των SS απετέλουν διά την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής". Αργότερα όταν του το ζήτησε η Ισραηλινή πρεσβεία αναγκάστηκε να κάνει δήλωση μετανοίας.

Αυτός είναι όμως ο Μπουμπούκος και ίσως δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί του. Αλλού είναι όμως η ουσία. 

Πώς γίνεται ένας πρώην αρχηγός της Ν΄Δ., ο Αντώνης Σαμαράς εν προκειμένου να δέχεται αντιπρόεδρο στο κόμμα του ένα άτομο που του απέδιδε ότι διαθέτει "πολιτική σκέψη νηπίου παιδιού"; 

Πώς μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής να κάθετε στα ίδια κυβερνητικά κοινοβουλευτικά έδρανα με ένα άτομο όπως ο Α. Γεωργιάδης, ο οποίος απέδιδε στον πρώην αρχηγό της Ν.Δ ότι είναι ένας "ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς", 

Πώς γίνεται, λοιπόν. ο επικεφαλής του "επιτελικού κράτους" να αναθέτει πρωτοκλασάτο υπουργείο και να χρίζει αντιπρόεδρο του κυβερνητικού κόμματος ένα άτομο το οποίο τον χαρακτήριζε  "λαϊκιστή, βαθύπλουτο γόνο του πολιτικού συστήματος";.

Ρητορικές οι ερωτήσεις. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικής ποιότητας τα άτομα, που αποτελούν το υπηρετικό κυβερνητικό προσωπικό των πλουτοκρατών  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger