Home » , » Η κυβέρνηση επιλέγει την καταστολή στα Εξάρχεια, ο Δ. Πουλικάκος μας λέει πώς πρέπει να αντιδράσουμε

Η κυβέρνηση επιλέγει την καταστολή στα Εξάρχεια, ο Δ. Πουλικάκος μας λέει πώς πρέπει να αντιδράσουμε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 | 6:52 μ.μ.


Με το "αποφασίζομεν και διατάσομεν" και την επιστράτευση μπάτσων, ο πορφυρογέννητος δήμαρχος Αθήνας, προχώρησε σε μια πολιτιστική απρέπεια ξηλώνοντας το εμβληματικό άγαλμα «τρεις έρωτες», στα Εξάρχεια. Με μοναδικό όπλο τα σώματά τους οι κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν να αποτρέψουν αυτό το ανοσιούργημα αλλά οι ένστολοι υφιστάμενοι του Θεοδωρικάκου, προχώρησαν και έκαναν το μοναδικό πράγμα που γνωρίζουν να κάνουν καλά. Να επιβάλλουν καταστολή. Προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές απ' τον σωρό -στην πορεία οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις με την κατηγορία της απείθειας- και έτσι επιβλήθηκε ο νόμος των γκλοπ. 

Κι' όλα αυτά για να γίνει εμπορευματοποίηση της περιοχής και να υπάρξει μετρό, αδιαφορώντας αν θα εξαφανιστούν οι λιγοστοί, ελεύθεροι δημόσιοι χώροι που υπάρχουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο, 24 Σεπτέμβρη στις 18.00, στο Μουσείο και να αφήσουμε τον Δημήτρη Πουλικάκο να μας πεί τι πρέπει να γίνει ώστε να μην υλοποιηθούν οι αντιλαϊκές προθέσεις του Μπακογιάννη:. 


- Για να μην γίνει το μετρό στην πλατεία Εξαρχείων πρέπει να γίνει επανάσταση. Είναι μεγάλα τα συμφέροντα. Βλέπω τον κόσμο που αντιστέκεται είναι όμως δύσκολοι καιροί για αυτούς και για αυτές που ανθίστανται. Θα έρθουν χειρότερες ημέρες έτσι όπως πάμε. Δεν πάμε καθόλου καλά κι όχι μόνο εδώ. Είναι γενικότερο το φαινόμενο. Δείτε τι γίνεται και έξω. Όσο για το τι πρέπει να κάνουμε το λέει το ίδιο το Σύνταγμα. Σε περίπτωση που προδίδεται η εμπιστοσύνη του λαού ο λαός είναι υποχρεωμένος να πάρει τα όπλα. Πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να αντισταθούμε. Τράβα όμως  να το πεις αυτό παρακάτω. Υπάρχει ένα τεράστιο πλέγμα παραπληροφόρησης και παραπλάνησης μέσω των καναλιών και έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα «άχα χούχα». Τι καλά που έχουμε ρεκόρ τουρισμού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger