Home » , » Ο υπουργός Θάνος Πλεύρης και οι πατρικές λίρες του ναζί γεννήτορα του

Ο υπουργός Θάνος Πλεύρης και οι πατρικές λίρες του ναζί γεννήτορα του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 | 6:38 μ.μ.

Το γράφαμε και προχτές στην ανάρτησή μας για τον δοσίλογο πατέρα του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Μακριά από μας κάθε σκέψη περί "οικογενειακής ευθύνης"

Ομως δεν μπορεί να μην τονίσουμε ότι ανάμεσα στους "άριστους" υπουργούς του "επιτελικού κράτους" είναι και το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφέρη, Θάνος Πλεύρης. Ενα άτομο που έχει γαλουχηθεί με ακροδεξιές αντιλήψεις όπως οι προτάσεις του "να ευνουχίζονται οι παιδεραστές" ή να καλεί τον ελληνικό στρατό σε δολοφονίες μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος τους στη χώρα

Σε περασμένη ανάρτησή μας μπορείτε να εντοπίσετε δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη όπως: «Εγώ ήθελα να εκλεγώ βουλευτής γιατί ξέρω ότι υπάρχουν υπόδουλοι Ελληνες στην Κύπρο, στη Βόρεια Ηπειρο, στα Σκόπια, στη Βουλγαρία, στην Ιμβρο, την Τένεδο, τον Πόντο και στην Κωνσταντινούπολη. Κι όσο υπάρχουν υπόδουλοι Ελληνες είμαι κι εγώ υπόδουλος» και δημόσιες τοποθετήσεις του  όπως εκείνες που έκανε το 2009, αγορεύοντας κατά την υπεράσπιση του πατέρα του στη δίκη για το φιλοχιτλερικό βιβλίο περί Εβραίων.

 Εναυσμα μας, γι' αυτή την ανάρτηση η φώτο που παραθέτουμε με τον ιδρυτή της ναζιστικής ομάδας "Κόμμα 4ης Αυγούστου", σύμβουλο του Αρχηγείου Στρατού επί χούντας και διευθυντής του γραφείου του - αλήστου μνήμης - αρχιχουντικού Ι. Λαδά, γεννήτορα ρου σημερινού υπουργού Υγείας να χαιρετάει ναζιστικά στην σημερινή δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου παρίσταται σαν συνήγορος του Γ. Λαγού. 


Το μόνο που θέλουμε να κάνουμε. είναι να σας παραπέμψουμε στην ανάρτησή μας η οποία είχε τίτλο: "Το πόθεν έσχες του Θάνου Πλεύρη και οι πατρικές λίρες ...". Είναι πολύ διδακτική ..

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 8:58 μ.μ.

Ναι, αλλά κι αυτός κι όλα τα άλλα ορφανά του Παπαδόπουλου και του Παττακού (τον Ιωαννίδη τον κρύβουν) που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως κι ο ίδιος ο "Πρωθυπουργός", ανησυχούν για τη άνοδο της ακροδεξιάς στην Ιταλία! Έτσι δεν είναι;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger