Home » , » Το θράσος χωρίς πυθμένα του πορφυρογέννητου δημάρχου Αθήνας.

Το θράσος χωρίς πυθμένα του πορφυρογέννητου δημάρχου Αθήνας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 | 11:43 μ.μ.


Τι ζούμε μα τον θεοδιάολο στην εποχή μας: 
Την στιγμή που έχει αποδειχθεί ότι ο ηγέτης της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι κατέχει μέσω εταιρείας off shore απίστευτα χρηματικά ποσά και ακίνητη περιουσία στο εξωτερικό ...  
Οταν σχετικά πρόσφατη αποκάλυψη των Pandora Papers είχε αναδείξει ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συμμετείχε μαζί με φίλους και συνεργάτες σε ένα πλέγμα offshore εταιρειών με άγνωστα περιουσιακά στοιχεία 

Οταν οι ναζί της κυβέρνησης του Κιέβου διώκουν τους Κομμουνιστές και τις μειονότητες ..  

Οταν η Ουκρανική κυβέρνηση έθεσε στην παρανομία 11 πολιτικά, ενώ επέβαλε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια να μεταδίδουν "ενιαία πολιτική πληροφόρησης", δηλαδή, μόνο την καθεστωτική προπαγάνδα. 

Οταν, ο Ζελένσκι, έχει αποδειχθεί σαν μέγας χορηγός και υποστηριχτής των νεοναζί των των Αζόφ ...όταν. όταν ...  χρειάζεται θράσος χωρίς πυθμένα, για να βραβεύεις αυτόν τον τύπο, με το "βραβείο Δημοκρατίας της Αθήνας".

Και το πρόβλημα μας δεν είναι το θράσος του πορφυρογέννητου δήμαρχου Αθήνας. Αυτό το έχει δείξει σε όλα τα πεπραγμένα του ο Κώστας Μπακογιάννης και θα ήταν πλεονασμός να επαναλαμβάνουμε όσα ήδη έχουμε γράψει. Το ουσιαστικό είναι ότι σε τέτοιες προκλητικότατες ενέργειες του, όπως η σημερινή βράβευση του φασίστα Ζαλένσκι, δεν συναντάει τις πρέπουσες αντιδράσεις. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger