Home » , » Ντροπή σας Συριζαίοι πολιτικοί αλήτες

Ντροπή σας Συριζαίοι πολιτικοί αλήτες

Από giorgis , Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 | 3:00 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Ηταν 30 Γενάρη, όταν έκανα στο μπλοκ μας μια ανάρτηση που είχε τίτλο "Στομαχικές διαταραχές προκαλεί το απίστευτο μέγεθος ξεφτίλας της Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ". 

Το ερέθισμα μου τότε ήταν η προβολή που έκανε η καθημερινή εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα άτομο που παρουσιάζεται σαν πανεπιστημιακός καθηγητής και παράλληλα συγγραφέας - ιστορικός. Αναφερόμαστε φυσικά στον Νίκο Μαρατζίδη, έναν δημοσιολόγο, αγαπημένο του Σκάι ,ο οποίος κύριο αντικείμενο έχει την πλαστογράφηση της νεότερης ιστορίας, πάνω σε ένα καμβά πρωτόγονου αντικομμουνισμού. Και όχι μόνο αυτό.

Αν έχετε διάθεση και χρόνο διαβάστε μια έκδοση του Τμήματος Ιστορίας του ΚΚΕ με τίτλο "23+ Παθιασμένα ψέματα για τον ένοπλο λαϊκό αγώνα 1941 -1949" η οποία απαντάει σε ένα πόνημα που έγραψε ο Μαρατζίδης μαζί με τον Σ/ Καλύβα και το τιτλοφορούσαν "Εμφύλια Πάθη, 23 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον Εμφύλιο". 

Επίσης πάλι στον προσωπικό μου ιστότοπο μπορείτε να δείτε την ανάρτηση "Καλύβας – Μαραντζίδης: Η ηθική αναγνώριση της Ιστορίας … συσκοτίζει" για να σχηματίζεται ολοκληρωμένη άποψη για το άτομο που μιλάμε.

Αυτό το υποκείμενο επέλεξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στην νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης . Και έχουν νιώσει απέραντη ικανοποίηση ικανοποίηση στους τάφους τους ταγματασφαλίτες και δοσίλογοι και εμείς αφόρητοι αηδία για  ένα αστικό κόμμα που θέλει να αυτοχαρακτιρίζεται "αριστερό'. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

8 Σεπτεμβρίου 2022 στις 8:03 μ.μ.

Οπορτούνια του κερατά είναι φίλε Γ.Γ.... Τι περιμένεις;

9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 1:20 μ.μ.

Νομιζω οτι ιδεολογικα ειναι κοντα στον Συριζα μιας και ειναι liberal κοσμοπολιτης αστος

9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 1:36 μ.μ.

https://www.epohi.gr/article/44753/ora-mhden
Ο συντροφος Μαραντζιδης συμμετεχει στην πρωτοβουλια ωρα μηδεν κατα των παρακολουθησεων μαζι με Σημιτικους και διαφορους άλλους μεταξυ τωννοποιων και τον κυριο Καμπαγιαννη ελπιζω να ειναι λάθος το ο ονομα του εκει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger