Home » , , » Στομαχικές διαταραχές προκαλεί το απίστευτο μέγεθος ξεφτίλας της "Αυγής" και του ΣΥΡΙΖΑ

Στομαχικές διαταραχές προκαλεί το απίστευτο μέγεθος ξεφτίλας της "Αυγής" και του ΣΥΡΙΖΑ

Από giorgis , Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 | 4:00 μ.μ.


Του Γιώργη Γιαννακέλλη

Τέτοιο μέγεθος ξεφτίλας της "Αυγής", του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά, πραγματικά δεν το περιμέναμε.

Πριν αναφερθούμε στο θέμα μας όμως, ας κάνουμε μια γενικότερη αναφορά,

Εντάξει, ρεφορμιστές είναι οι τύποι, μέλη ενός αστικού κόμματος εξουσίας, Λογικό είναι ψαρεύοντας ψήφους κάποια στελέχη του, να σταυροκοπιούνται, και ο ηγέτης τους να κάνει ανιστόρητες δηλώσεις "αναγνωρίζοντας την προσφορά και τον ιστορικό της ρόλο της Εκκλησίας στη γέννηση και τη διαμόρφωση της ταυτότητάς του Ελληνικού Κράτους".

Οι πράξεις τους πάντα δίνουν τα διαπιστευτήρια στο σύστημα, σε σημείο που ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δημόσια την αγιογραφία του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, και όποιο στέλεχος του, έστω και φραστικά ¨ξεφύγει από τα πλαίσια", να τον διαγράφουν, όπως έγινε σχετικά πρόσφατα με τον Κουρουπλή, ακολουθώντας μάλιστα μεθοδεύσεις που ξεφτιλίζουν ακόμα και τον όρο "αριστερά", έστω και με τον τρόπο που εννοούν οι ίδιοι αυτόν τον πολιτικό προσδιορισμό.

Είναι όμως τουλάχιστον υποκρισία να επιλέγουν πολλές φορές, μια ρητορική που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα για να ψαρεύουν εκλογική πελατεία. 
Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε π.χ., ότι ο Τσίπρας βεβήλωσε τον χώρο στην Καισαριανή όπου εκτελέστηκαν 200 κομμουνιστές από τους Γερμανούς, δεν μπορούμε να λησμονήσουμε, ότι είχαν το απίστευτο θράσος να χρησιμοποιήσουν σε συνέδριο τους το σύνθημα "Ούτε σε ξερονήσια, ούτε σε φυλακές, ποτέ τους δεν λυγίσανε οι κομμουνιστές". 

Αυτός ο συρφετός όχι απλώς δεν έχει καμιά σχέση με τους κομμουνιστές και την ιστορία τους, αλλά σήμερα έφτασε στον απίστευτο βαθμό αθλιότητας να προβάλλει στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας του τις δηλώσεις  ενός ξεφωνημένου αντικομμουνιστή. (Αναφερόμαστε σε κραγμένο αντικομμουνιστή και όχι σε ένα άτομο που κάνει κριτική ή και πολεμική στο ΚΚΕ κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό).

Μιλάμε για το "καρεδάκι" που υπάρχει σήμερα στην πρώτη σελίδα της Κυριακάτικης Αυγής στο οποίο διαβάζουμε: "Νίκος Μαραντζίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. κάνει σημαντικά βήματα για ένα σύγχρονο και ανοιχτό κόμμα".

Ποιος είναι ο Μαραντζίδης; Ενα άτομο που υπήρξε στέλεχος του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη και ο οποίος παριστάνει τον συγγραφέα - ιστορικό με αντικείμενο την πλαστογράφηση της ιστορίας, πάνω σε ένα καμβά πρωτόγονου αντικομμουνισμού. Ο "κ" αυτός, που παρουσιάζεται και σαν  «πολιτικός επιστήμονας», έχει εξελιχθεί σε "επαγγελματία" αντικομμουνιστή, μέσα από τα πονήματά του, τις σελίδες της "Καθημερινής και στην τηλεόραση του Σκάι. 

Γι' αυτόν ο Εμφύλιος πόλεμος δεν προκλήθηκε από το όργιο της ακροδεξιάς τρομοκρατίας που εξαπολύθηκε εναντίον των δημοκρατικών πολιτών, μετά τη Βάρκιζα, αλλά ευθύνεται «η προϋπάρχουσα πρόθεση του ΚΚΕ να διεκδικήσει την εξουσία».

Αν διαβάσει κανείς τι γράφει στο βιβλίο «Οι άλλοι καπετάνιοι» και στο άλλο ρυπαρογράφημα που υπογράφει μαζί με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Yale Σ. Καλύβα «Εμφύλια Πάθη. 20 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον Εμφύλιο», αυθόρμητα θα σκεφτείς: "Πόσο μας χρειάζεται σήμερα μια νέα ΟΠΛΑ"!
Μπροστά στον Μαραντζίδη, αν ζούσαν σήμερα ο Σάββας Κωνσταντόπουλος και ο Γ. Γεωργαλάς δεν θα 'πιαναν φυλλωσιά, 
 
Καλύβας και Μαραντζίδης μας γράφουν «Σήμερα δεσπόζει η μυθολογία “αριστερής κοπής” και πρέπει να αποδομηθεί». Και καταβάλλουν φιλότιμη προσπάθεια για να φέρουν την πρόσφατη μας ιστορία στα μέτρα τους. Βαφτίζουν του ταγματασφαλίτες «χωρικούς εξοπλισμένους από τους Γερμανούς» και τίποτα παραπάνω. Σπεύδουν να μας ενημερώσουν ότι "δεν βοηθάει να κατανοήσουμε τι συνέβη χαρακτηρίζοντας τους χιλιάδες ανθρώπους που πήραν όπλα από τους Γερμανούς, προδότες" και χωρίζουν τους "περιστατικά ενόπλους¨ σε πέντε κατηγορίες: Στους «σωστούς ανθρώπους που μισούν τους Γερμανούς αλλά φοβούνται τον κομμουνιστικό μπαμπούλα», τους «χωρίς άλλη επιλογή», τους «πεινασμένους που βρήκαν στα Τάγματα ένα πιάτο φαΐ», τους «αλήτες» και «όσους είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με το ΕΑΜ και αναζητούσαν προστασία ή εκδίκηση»
Ούτε χρηματοδότησή υπήρξε στα Τάγματα Ασφαλείας, από του Γερμανούς, ούτε εκπαίδευση τους, ούτε κοινές επιχειρήσεις υπό τις διαταγές των SS υπήρξαν, ούτε μπλόκα και επιτόπου εκτελέσεις στις συνοικίες της Αθήνας, τις πόλεις και τα χωριά, κατά το πόνημα των Καλύβα, Μαραντζίδη,

Κι αφού ο Ν. Μαραντζίδης ξεπλένει τον ένοπλο δοσιλογισμό, προχωράει και ένα βήμα παρακάτω για "να αποδομηθεί η δεσπόζουσα σήμερα μυθολογία αριστερής κοπής". Εκτιμά ότι για τον Εμφύλιο δεν ευθύνεται η ακροδεξιά τρομοκρατία μετά τη Βάρκιζα, αλλά ανακαλύπτει «προϋπάρχουσα πρόθεση του ΚΚΕ να διεκδικήσει την εξουσία», 

Αυτόν τον πλαστογράφο της ιστορίας μας, αυτό το τρισάθλιο αντικομμουνιστικό σκουπίδι, έρχεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ για να το "αγκαλιάσει" και να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για την υποστήριξη που δέχεται. ΕΜΕΤΟΣ.     
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

30 Ιανουαρίου 2022 στις 11:35 μ.μ.

Οπορτουνισμός = τσιράκια των αστών = ιδιοτελείς. Δεν γίνεται αλλιώς, όπως και ;αν πλασάρονται

31 Ιανουαρίου 2022 στις 9:21 π.μ.

Ο Συριζα δεν έχει σχέση ουτε με την ρεφορμιστικη μη κομμουνιστικη αριστερα περασμένων δεκαετιών.Αυτοι τοτε είχαν ήθος,αγωνιστικοτητα αλλα και ιδεολογικές αυταπάτες.Ο Συριζα ειναι ένα liberal κοσμοπολιτικο ευρωατλαντικο μόρφωμα που υπεγραψε κ εφαρμοσε το πιο νεοφιλελευθερο προγραμμα που υπάρχει

31 Ιανουαρίου 2022 στις 3:02 μ.μ.

Θα έπρεπε να το περιμένετε αυτό το μέγεθος ξεφτίλας της Αυγής. Κάτι τέτοιοι τύποι σαν τον Μαραντζίδη σίγουρα προωθούν και το θέμα της εθνικής συμφιλίωσης. Γελάτε παρακαλώ!!

31 Ιανουαρίου 2022 στις 7:56 μ.μ.

Γιωργαρε δε μας τα λες καλά.Οταν χορεύατε χασαποσερβικο για τα μνημονια μαζί με αυτους δεν τους ήξερες;όταν αναδημοσιεύεται συχνά πυκνά αρλουμπες της Αυγουλας και Εφ Συν δεν τους θυμίζουν;Έστω κι αργά ου γαρ έρχεται μονο

8 Φεβρουαρίου 2022 στις 2:42 μ.μ.

Αυτου του ειδους τα σκουπιδια του Συριζα και της Αυγης η μονη
καταληλη και ικανη να τους βαλει εκει που ανηκουν θα ηταν η μεγαλη
ΟΠΛΑ που προβλεπω συντομα να δημιουργηθει γιατι ειναι επειγουσα ανηγκη
και οι καιροι το επιβαλλουν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger