Home » , , » Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 | 1:07 μ.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για να κατορθώσει να γίνει κόμμα εξουσίας, έδωσε πολιτική στέγη στα "ορφανά του Σημίτη" και σε ότι πιο φθαρμένο και απαξιωμένο πρόσωπο υπήρχε στο κατεστημένο πολιτικό σκηνικό. (Κουρουμπλής, Σπίρτζης, Παπακώστα, Μπίστης Τζάκρη και δεν έχει τελειωμό αυτός ο κατάλογος).  Και εκτός απ' αυτό, για να βρεθεί στην πρωθυπουργική καρέκλα ο Τσίπρας έκανε τον Πάνο Καμμένο υπουργό και συνεργάστηκε με το ακροδεξιό μόρφωμα του. 

Γνωστά είναι αυτά αλλά τα επαναλαμβάνουμε για να μην μας εμφανίζεται κανένας ότι προέρχεται από παρθενογένεση και να μας παρουσιάζετε σαν τιμητής της πολιτικής μας ζωής. Και τα γράφουμε αυτά με αφορμή ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που πήραμε και μας επιπλήττει γιατί δεν κάναμε αναφορά στην "δικαίωση" του Παναγιώτη Κουρουμπλή που μετά την πρόσφατη μελέτη του καθηγητής Θεόδωρου Λύτρα που δόθηκε στην δημοσιότητα, αποδείχτηκε ότι ήταν άδικη η διαγραφή του από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά να πούμε στην Συριζαία φίλη και τακτική αρθρογράφο μας, ότι τα δικά μας κριτήρια αξιολόγησης μιας είδησης δεν συμβαδίζουν με τα δικά της. Αλλωστε αυτά που είχε δηλώσει ο Κουρουμπλής, ότι δηλαδή η κυβέρνηση ευθύνεται για πληθώρα θανάτων από την πανδημία του κορονοϊού, αφού με την πολιτική της απαξίωσε το ΕΣΥ και δεν δημιούργησε ΜΕΘ, το έχουν επισημάνει οι πάντες της αντιπολίτευσης. 

Και επί της ουσίας. Εμείς από την πρώτη στιγμή που ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε εκτός κόμματος τον συγκεκριμένο βουλευτή γράφαμε ότι αυτή ήταν μια κίνησή του για να ξαναδώσει τα διαπιστευτήρια του στην αστική τάξη, τονίζοντας ότι ο Κουρουπλής δεν έκανε κάτι άλλο παρά να πει την πραγματικότητα και να χαρακτηρίσει δολοφόνους τους βουλευτές που υπηρετούν μια δολοφονική πολιτική.

Μέχρι εκεί όμως. Δεν θα ξεχάσουμε και τα αυτονόητα. Οτι δηλαδή και ο Παναγιώτης Κουρουπλής δεν είναι παρά ένας κλασικός αστός πολιτικάντης. Χαρακτηριστική περίπτωση του τύπου ήταν όταν ψαρεύοντας ψήφους, στο κοπάδι του "χριστεπώνυμου ποιμνίου", επισκέφτηκε τον ναζιστοδεσπότη Αμβρόσιο, ένα ρασοφόρο πιο μαύρο απ' τα ράσα του και αντάλλαξε μαζί του φιλοφρονήσεις, φωτογραφήθηκε μαζί του και διαφήμισε την συνάντησή τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο, μήπως τσιμπήσει κανένας θρησκόληπτος/η και τον ψηφίσει.

Το ότι στην συνέχεια έφαγε το αναμενόμενο κράξιμο και ο Κουρουπλής αναγκάστηκε να κατεβάσει απ' το Ιντερνετ τις προκλητικές δημοσιεύσεις του, δεν σημαίνει τίποτα.

Τώρα και με αφορμή το παρακάτω βιντεάκι που μας στάλθηκε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να πούμε ότι είναι προς τιμή του που δεν ανακαλεί τις απόψεις του. 


Εκεί όμως που έπρεπε να απευθυνθεί η επιστολογράφος μας είναι το κόμμα της. Να ζητήσει να τοποθετηθεί υπεύθυνα αν ασπάζεται αυτό που λέει ο Κουρουπλής ότι δηλαδή θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες σε όσους είναι υπαίτιοι στο έγκλημα της διαχείρισης της πανδημίας και λόγω των επιλογών τους έχασαν την ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι ενώ θα μπορούσαν να έχουν σωθεί.   

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 7:09 μ.μ.

Και τι να κανουμε τωρα! Παλι ο κουλης να εκλεγει??? Αφου το κκε δεν ενδιαφερεται να κυβερνησει. Ολοι το καταλαβαινουμε οτι ειναι μεγαλο δίλημμα αλλα δεν παει αλλο αλλο. Αν υπαρχει αλλη λυση ασ προτεινει το Β. Κ. -

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger