Home » , » Δολοφονική διαχείριση κορονοϊού: Η έλλειψη ΜΕΘ απέβη μοιραία για το 97,7% των διασωληνωμένων εκτός αυτών – Μελέτη Λύτρα

Δολοφονική διαχείριση κορονοϊού: Η έλλειψη ΜΕΘ απέβη μοιραία για το 97,7% των διασωληνωμένων εκτός αυτών – Μελέτη Λύτρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 | 6:58 μ.μ.

Αρχικά φέρτε στην σκέψη σας πόσες φορές μέχρι τώρα ο Μητσοτάκης δήλωσε την νίκη της κυβέρνησής του στην αντιμετώπιση της θανατηφόρας πανδημίας.  

Ανακαλέστε και στην μνήμη σας την φράση του πρωθυπουργού από το βήμα της βουλής "Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς, σε σχέση με αυτούς που είναι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας; Δεν έχω τέτοια ένδειξη. Όχι δεν έχω!" .  

Η συγκλονιστική μελέτη του καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα που διαβάζουμε σήμερα στην ιστοσελίδα του Documento και η οποία μας λέει ότι το 97,7% των διασωληνωμένων ασθενών από κορονοϊό και οι οποίοι βρισκόταν εκτός ΜΕΘ, πέθαναν, πρέπει να κάνει κάποιους να βρουν τρύπα για να κρυφτούν.

Προφανώς δεν έχουμε αυταπάτες ότι τα εξουσιαστικά παχύδερμα θα προβληματιστούν έστω και στο ελάχιστο για τα σοκαριστικά στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα του επιστήμονα. Εδώ όμως έχουμε για μια ακόμα φορά απόδειξη για το ποιοι είναι η κύριοι υπεύθυνοι για τους θανάτους δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, η οποίοι θα είχαν σώσει την ζωή τους αν υπήρχε μια άλλη κυβερνητική πολιτική στην διαχείριση της πανδημίας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger