Home » , » Οι χρήστες του twitter "γλεντάνε" τον προπαγανδιστή του "Ρουβίκωνα", κυβερνητικό εκπρόσωπο

Οι χρήστες του twitter "γλεντάνε" τον προπαγανδιστή του "Ρουβίκωνα", κυβερνητικό εκπρόσωπο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 | 4:11 μ.μ.

Αν η συλλογικότητα του "Ρουβίκωνα" δεν είχε την συγκεκριμένη πολιτική συγκρότηση, θα υποθέταμε ότι ετοιμάζεται να λάβει μέρος στις βουλευτικές εκλογές και μίσθωσε τον επαγγελματία κυβερνητικό ψεύτη να προπαγανδίζει υπέρ του, ώστε να αποκτήσει εκλογική πελατεία.

Επειδή όμως αυτό δεν συμβαίνει, παραθέτουμε το "μαργαριτάρι" που έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, ο Γιάννης Οικονόμου, προσθέτοντάς άλλο ένα τουιτ ανάλογης ποιότητας, από τα πολλά ανάλογα που έχει γράψει κατά καιρούς. 

Αυτός ο αγράμματος αντικομμουνιστής, πολιτικός χαμαιλέοντας, θέλοντας, υποτίθεται να καταδικάσει, εκ μέρους φυσικά της κυβέρνησης, μια συμβολική ενέργεια που έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα, στους τοίχους του σπιτιού στο οποίο μένει ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, έγραψε την παραπάνω παπαριά με την οποία το μόνο που κατορθώνει είναι να δείξει πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι το εξουσιαστικό αυτό άτομο.

Τώρα θα πείτε, και σωστά, ότι η δουλειά για την οποία πληρώνεται είναι να λέει απίστευτα ψέματα με την στυγνότητα που αναπνέει ... Το πρόβλημα γι' αυτόν όμως είναι ότι στο διαδίκτυο δεν συχνάζουν μόνο σανοφάγοι δεξιοί .... Ετσι η υποδοχή που είχε το τουιτάρισμα του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν αυτή που του άρμοζε. Παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα:












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger