Home » , » Και μπάτσος ανάμεσα στους βιαστές της 12χρονης;

Και μπάτσος ανάμεσα στους βιαστές της 12χρονης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 | 5:58 μ.μ.

Δεν έχει μείνει κανείς να πέσει από τα σύννεφα αν τελικά αποδειχθεί ότι ανάμεσα στους βιαστές της 12χρονης συγκαταλέγεται και ένας μπάτσος που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ. Οπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή στο Mega o αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Υπάρχει ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί εάν είχε και επαφές με το παιδί. Είναι νεαρής ηλικίας ο αστυνομικός και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ».

Σύμφωνα με στοιχεία ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη, Ο μπάτσος είναι νεαρής ηλικίας, και συγκαταλέγεται μεταξύ των υπόπτων για βιασμό του μικρού παιδιού. Προς το παρών δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση φερόμενος σαν κατηγορούμενος.

Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε πολύ επιφυλακτικοί για την εξέλιξη αυτής της αποκάλυψης, για να μην πούμε ότι έχουμε σαν δεδομένο ότι αυτή η περίπτωση θα συγκαλυφθεί εν τη γενέσει της. Οταν οι μπάτσοι βιαστές του Α.Τ. Ομονοίας αποφυλακίζονται, και όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει  "κατάχρηση εξουσίας" το ανατριχιαστικό περιστατικό μέσα στο Α.Τ. Ομόνοιας, τότε εύκολα συμπεραίνουμε τι θα συμβεί και σ' αυτή την περίπτωση που έρχεται στην δημοσιότητα.

Θα καταλήξουμε με ένα εύστοχο ερώτημα το οποίο αποτελεί την κατακλείδα κειμένου του δημοσιογράφου Γιάννη Πούλου: Μπορεί κάποιος εισαγγελέας να μας ενημερώσει ποια άλλη επαγγελματική κατηγορία στην Ελλάδα, εκτός των αστυνομικών, έχει το προνόμιο τα μέλη της να αλλάζουν την αρχική τους κατάθεση με μία άλλη (που αγγίζει δε τα όρια της φαιδρότητας), για την κατηγορία ομαδικού βιασμού; Μια κατηγορία οποία αν επιβεβαιωθεί, επισύρει βαριές ποινές κάθειρξης και να μην προφυλακίζεται;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Οκτωβρίου 2022 στις 10:44 π.μ.

Προφανώς καποιοι απο την αστυνομικο τμημα της περιοχης ηξεραν την δραση του Μιχου...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger