Home » , » Κατηγορείτε ότι ασελγούσε σε 4χρονο αγοράκι, η αστυνομία δίνει στην δημοσιότητα το όνομα και φωτογραφίες του, και όμως κυκλοφορεί ελεύθερος

Κατηγορείτε ότι ασελγούσε σε 4χρονο αγοράκι, η αστυνομία δίνει στην δημοσιότητα το όνομα και φωτογραφίες του, και όμως κυκλοφορεί ελεύθερος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 | 5:22 μ.μ.


Πάμε καλά; Τι αδιανόητη είδηση είναι αυτή που διαβάζουμε; Είναι κυριολεκτικά απίστευτη. Και αναφερόμαστε στην εξέλιξη που έχει μια περίπτωση για την οποία αναφερόμαστε στην ανάρτησή μας χτες "Πόσο άρρωστο, είναι μέρος της κοινωνίας μας;".

Είχε σχέση απίστευτα φρικιαστική είδηση μας η οποία μας γνωστοποιούσε ότι κάποιος 28χρονος ψυχανώμαλος εγκληματίας από το Αγρίνιο κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε τετράχρονο αγοράκι!! 

Μάλιστα αστυνομικό δελτίο που είχε κυκλοφορήσει ανέφερε το όνομα του -Δημήτρης Κραβαρίτης, λέγεται- καθώς και φωτογραφίες του με την σημείωση ότι: "Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος".

Σήμερα από καθεστωτική ιστοσελίδα μαθαίνουν ότι παρ' όλα όσα αναφέραμε, το δίποδο κτήνος κυκλοφορεί ελεύθερο.

Πληροφορίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα από τοπικούς συλλόγους αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος γι' αυτό το φρικτό έγκλημα είναι γόνος γνωστής οικογένειας του Αγρινίου με μεγάλες διασυνδέσεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger