Home » , » Τα προνόμια που σου εξασφαλίζει η αποφοίτησή σου από την Αλαφουζέικη σχολή

Τα προνόμια που σου εξασφαλίζει η αποφοίτησή σου από την Αλαφουζέικη σχολή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 | 1:58 μ.μ.

Συμπλήρωσες τα απαραίτητα "ένσημα" κομματικού πατριωτισμού, παραταξιακής θανατίλας, υποταγή στις εντολές του ιερατείου και πέρασες τις εξετάσεις σαν φερέφωνο της Ν.Δ, εργαζόμενος στο μαγαζί του Αλαφούζου; 
Τότε εξασφαλίζεις μια θέση υποψήφιου βουλευτή στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ και πιθανόν η αναγνωσιμότητα που σου εξασφάλισε το χαμαιτυπείο, -σύμφωνα με τον γεννήτορα του σημερινού πρωθυπουργού-, σε ανταμείβει με τα προνόμια μιας βουλευτικής έδρας. Οπως ακριβώς έγινε με Μπογδάνο και Παπαδημητρίου.

Ετσι, λοιπόν, πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε πρόταση να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στα Χανιά ο Δημήτρης Καμπουράκης. Ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την είδηση, και είπε ότι δεν έχει καταλήξει στην απόφασή του. 

Επίσης έχουν υπάρξει φήμες ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ, στις επόμενες εκλογές. (Αυτό θεωρούταν βέβαιο από τις προηγούμενες ευρωεκλογές μέχρι, αλλά ματαιώθηκε γιατί, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έβαλε βέτο ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εκτιμούσε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα κινδύνευε η εκλογή στο ευρωκοινοβούλιο της "ευνοούμενης" του Μισέλ Ασημακοπούλου).

Σήμερα ο Γ. Κουρτάκης, -ο οποίος συνήθως έχει καλή γνώση για τα δρόμενα στο εσωτερικό του κυβερνητικού κόμματος- μας πληροφορεί ότι πιθανόν να βρεθεί και άλλος δημοσιογράφος, ο οποίος θα έχει αποφοιτήσει από την Αλαφούζιο σχολή που ενδεχομένως να ανταμειφθεί για την "προσφορά" του, απολαμβάνοντας το προνόμια του εθνοπατέρα. Αναφέρεται στον Δημήτρη Οικονόμου και στην περίπτωση να τον δούμε υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ., στην Καρδίτσα. Σχεδόν αναμενόμενο και καθόλου αξιοσημείωτο. 
Να κατέβαινε υποψήφιος βουλευτής με το κυβερνητικό κόμμα ο υπάλληλος του Αλαφούζου, Παύλος Τζίμας, να το συζητούσαμε ...   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger