Home » , » Συμπτώσεις και ερωτήματα

Συμπτώσεις και ερωτήματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 | 1:26 μ.μ.

Για την κωμική παράσταση που δόθηκε στο "εκπαιδευτήριο" του Αδωνη γράφαμε προχτές. 

Η ανάρτηση χρήστη του twitter η οποία μας ενημερώνει ότι ο επικεφαλής των αρχαιόπληκτων που πήρε μέρος σ' αυτό το σκηνικό στο μαγαζί του αντιπροέδρου της Ν.Δ., είχε  σχέσης με τον γνωστό ναζί "Εγέρθητο", της Χρυσής Αυγής, μας δημιούργησε το έναυσμα γ' αυτό το κειμενάκι. 

Να θυμίσουμε δηλαδή τις στενές σχέσεις του σημερινού κυβερνητικού κόμματος με την εγκληματική συμμορία του Μιχαλολιάκου και να θέσουμε ένα ερώτημα.

Είναι γνωστό ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει μια προσαρμοστικότητα που θα την ζήλευε και ο Πρετεντεράκος. Μπορεί κατά την εποχή που βρισκόταν στο μόρφωμα του Καρατζαφέρη να απέδιδε στον Αντώνη Σαμαρά ότι διαθέτει "πολιτική σκέψη νηπίου παιδιού", όταν όμως αυτός βρέθηκε στην Ν.Δ., υπηρέτησε τον τότε αρχηγό και πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, σαν πιστό σκυλάκι. Και οι παρασκηνιακές σχέσεις του Μεσσήνιου πολιτικού με τους ναζί της Χ.Α είναι γνωστές.

Για του λόγου το αληθές αντιγράφουμε ένα απόσπασμα από ένα άρθρο ενός δημοσιογράφου που σήμερα σιτίζεται από τα ταμεία του Μαρινάκη. Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου. Το είχε γράψει πριν γίνει πολιτικός γενίτσαρος, την εποχή που διεύθυνε το για ένα διάστημα αξιόλογο περιοδικό "Unfollow":

"Ζητούνται Ναζί με "πολιτικά" για συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ ... Ο κ. Μπαλτάκος μαζί με τον ακροδεξιό ακόλουθο του Α. Σαμαρά Φαήλο Κρανιδιώτη αλλά και μέλη της περιβόητης «Ομάδας Αλήθειας» αποτελούν τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου που κάτω από την πρωθυπουργική εποπτεία προετοιμάζουν συστηματικά τη δημιουργία ενός «εθνικού τόξου» από κοινού με τη Χρυσή Αυγή.

Την μπαγκέτα αυτής της επιχείρησης κρατά στα χέρια του ο ίδιος ο κ. Σαμαράς. Ο σημερινός πρωθυπουργός και τα στελέχη της ΝΔ νομιμοποίησαν πρώτοι την ακροδεξιά ατζέντα, με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα πογκρόμ κατά των μεταναστών, τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί αποπομπής των παιδιών των μεταναστών από τους παιδικούς σταθμούς. Θεματολογία που αποτελεί πυρήνα της ρατσιστικής προπαγάνδας της Χρυσής Αυγής".

Να είναι τυχαίο δηλαδή ότι ο επικεφαλής του "αγήματος Λεωνίδας" Διονύσης Βαρίκος ο τύπος που φωτογραφιζόταν με ένα από τα άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του φυρερίσκου, δέχεται τα δημόσια συγχαρητήρια του Αδωνι για την παράσταση που έδωσε μαζί με την ομάδα του, στο "εκπαιδευτικό" μαγαζί του;

Δεν θέλουμε να βγάλουμε αυθαίρετα συμπεράσματα και να διατυπώσουμε υποθέσεις που πιθανόν να μην ισχύουν. Αρκούμαστε να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο f/b ο υπουργός Ανάπτυξης: 

Δεν θα δώσουμε λοιπόν κανέναν λογαριασμό στους συμπλεγματικούς της Αριστεράς που νομίζουν ότι ακόμη έχουν κάποιου είδους ιδεολογική ηγεμονία και δεν θα χαρίσουμε φυσικά το παρελθόν και την ιστορία μας ούτε στην Χρυσή Αυγή ούτε σε κανέναν άλλον ακραίο. 

Συγχαρητήρια στην ομάδα αναπαράστασης Αρχαίων μαχών «ο Λεωνίδας» που ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να φτιάξουν με μεράκι αυτές τις ωραίες πανοπλίες και τους ευχαριστώ που ήρθαν σήμερα στην Ελληνική Αγωγή και έκαναν τα παιδιά μας σοφότερα και χαρούμενα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger