Home » , » "Ιερά" τσαμπασλήκια - "Ο Θεός της κωμωδίας, αγαπάει την Ελλάδα".

"Ιερά" τσαμπασλήκια - "Ο Θεός της κωμωδίας, αγαπάει την Ελλάδα".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 | 10:04 μ.μ.


Είχαμε σήμερα άλλη μια επιβεβαίωση της ρήσης του "προφήτη" μας, Χριστόφορου Ζαραλίκου ότι "Ο Θεός της κωμωδίας, αγαπάει την Ελλάδα". Πόσο μάλλον αν έχει να κάνει και με "ιερά" τσαμπασλήκια. Και έχει κάθε δίκιο να βρίσκεται στους "εφτά ουρανούς", ένας τύπος, δικομανής δικηγόρος που είναι διαχειριστής σε ένα θρησκευτικό ιστότοπο ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στον "θαυματοποιό" παπά  Δημήτριος Λουπασάκης, τέτοιου μεγέθους που ανασταίνει μέχρι και νεκρούς!

Τώρα αν σ' αυτόν τον ρασοφόρο η ίδια η ηγεσία της επικρατούσας θρησκείας του έχει αποδώσει τις βαρύτατες κατηγορίες για αγυρτεία, απιστία και απάτες, το λες και λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα μετράει. Και αυτό ότι "το τελεσίγραφο του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που έλεγε ότι ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης θα πρέπει να αποχωρήσει εντός πέντε ημερών, από το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό"θεωρείτε ως μη γινόμενο.

Εγιναν, λέει, διαπραγματεύσεις μεταξύ αντιπροσώπων της πλευράς του παπα-Δημήτρη και του αρχιεπισκόπου κι έτσι "επιτεύχθει συμφωνία μεταξύ της πλευράς του Αριεπισκόπου και της πλευράς του πατρός Δημητρίου από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και ανακαλείτε το τελεσίγραφο και δεν χρειάζεται πλέον να μεταφερθεί και να φύγει ο πατέρας Δημήτριος από τους Αγιους Ισιδώρους. Στην διαπραγμάτευση, όμως αναφέρουν οι πληροφορίες, συμμετείχαν ο πατέρας Απόστολος Καβαλιώτης εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο κ. Δεσύλας εκ μέρους του πατρός Δημητρίου και τελικά κατέληξαν σε συμφωνία."

Δεν το πάμε καλά με το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ και μόνο επιδερμικά παρακολουθήσαμε αυτή την ιστορία. Τέτοια γελοιότητα όμως ολόκληρος αρχιεπίσκοπος να κάνει διαπραγματεύσεις και μάλιστα μέσω αντιπροσώπων, με ένα απλό παπά και μάλιστα ο επικεφαλής της "Ιεράς" Συνόδου να κάνει άτακτη υποχώρηση σε απόφαση που είχε πάρει, νομίζουμε ότι δεν υπάρχει προηγούμενο στα "ιερά" κιτάπια τους. Αυθαίρετα συμπεράσματα μπορεί να βγουν αρκετά, αλλά καλύτερα να τα αποφύγουμε. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger