Home » , » Πραγματική αντιπολίτευση.

Πραγματική αντιπολίτευση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 | 4:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Εκτός από το ΚΚΕ που κάνει αντιπολίτευση σε όλες τις αστικές συμμορίες που κάνουν την ίδια πολιτική, αν και μερικοί είναι περισσότερο καθάρματα από τους άλλους (ΝΔ – παιδεραστές, φονιάδες και ληστές), τους Αναρχικούς, την Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, υπάρχει και η αντιπολίτευση στο εσωτερικό της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ.

Ποιος να μου το λεγε, πως θα συμφωνούσα σε πολλά με το antinews! Δεν άλλαξα όμως εγώ θέσεις, αυτοί είδαν το φως ίσως επειδή ο Σαμαράς έχει τόση αγάπη στο Μητσοτάκη που θέλει να τον πηδήξει με τον πιο σαδιστικό τρόπο. Σ’ αυτό Αντώνη, είμαι μαζί σου.

«Στη μαύρη Ελλάδα του μητσοτακισμού: Θαύμα αν αγγίξει το 28% ο Κυριάκος». Δεν πιστεύουν ούτε αυτοί τα γκάλοπ. Και πως είναι δυνατόν να πιστέψουμε τα αισχρά ψέματα των δημοσκόπων, όταν έχει αηδιάσει το σύμπαν με το κουκούλωμα της παιδεραστίας και των βιασμών, έχουν φτάσει οι τιμές στο Θεό, βλέπουμε την καταστροφή της Οικονομίας, της Δημόσιας Υγείας, της Παιδείας, κι όμως αυξάνεται (δήθεν) η διαφορά! Φυσικά δε συμφωνώ με τις ακροδεξιές απόψεις των Σαμαρικών, τα συμπεράσματα όμως είναι παρόμοια.

Ένα άλλο άρθρο είναι το καρφί στο φέρετρο της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης όλων των εποχών: «Εξέλιξη – "σοκ" για τη 12χρονη: Διαψεύδει τον Θεοδωρικάκο ο όμιλος Μαρινάκη; Ήξερε ο Μίχος ότι παρακολουθείτο»;

Εκτός από το γιο, που το Βήμα απέλυσε, γιατί όπως είπε, ήξερε, ήξερε και η σύζυγος. «Η εύλογη υποψία ότι ο 53χρονος κατηγορούμενος παιδοβιαστής ήξερε πριν ακόμη τον "τσιμπήσουν" πως ήταν στο «μικροσκόπιο» των αρχών φαίνεται ότι προκύπτει και από τη δήλωση στην οποία προχώρησε πριν από λίγες ώρες η πρώην σύζυγός του κυρία Ελισάβετ Λέκκα…

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή της αν και τονίζει ότι τόσο η ίδια όσο και το παιδί της δε γνώριζαν και δεν είχαν καμία σχέση με τις πράξεις του Ηλία Μίχου, αναφέρει ότι ενημερώθηκε για τα όσα συνέβαιναν στις 3 Σεπτεμβρίου από τη μητέρα της 12χρονης, η οποία την ίδια ημέρα έκανε και τη σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού. Άρα, η εγκληματική δράση του μέχρι τότε συζύγου της, ήταν γνωστή στην ίδια (ενδεχομένως και στον γιο της, αλλά και στον κατηγορούμενο) αρκετές ημέρες πριν τη σύλληψή του…»

Αυτό σημαίνει επίσης πως, αφού ήξερε ο βιαστής, κι αφού είχε το λογαριασμό της μητέρας, επειδή το παιδί δούλευε σ’ αυτόν, πιθανότατα παγίδευσε τη μητέρα. Το θέμα είναι πως αν τα ρίξουν στη μητέρα δε πέφτει μόνο το τέρας, ο Μίχος, στα μαλακά. Τη γλυτώνουν και οι 213 παιδεραστές! Κι αυτός είναι ο σκοπός της κυβέρνησης των παιδεραστών. Νομικοί μπορούν να δώσουν λεπτομέρειες τι συμβαίνει στη μια και την άλλη περίπτωση.

Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο συγκάλυψης ενός αποτρόπαιου εγκλήματος. Το οποίο όμως θα πρέπει να ερευνηθεί και μετά την αναπόφευκτη πτώση της χούντας Μητσοτάκη. Θέλουμε τα 213 ονόματα των καθαρμάτων. Ένα λιγότερο σημαίνει κουκούλωμα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger