Home » , » Αφού άφησαν τον εθνικό ρουφιάνο, ας τιμωρηθεί τουλάχιστον ο τοκογλύφος.

Αφού άφησαν τον εθνικό ρουφιάνο, ας τιμωρηθεί τουλάχιστον ο τοκογλύφος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 | 10:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Πολάκης είναι από τους ελάχιστους που κάνει αντιπολίτευση στην πιο διεφθαρμένη κι αδίστακτη δολοφονική συμμορία, που λέγεται ΝΔ. Οφείλω να του πω μπράβο. Αλλά ένας τέτοιος πολιτικός δεν φτάνει, κυρίως όταν οι ρεφορμιστές χαρίζονται στους φαύλους δεξιούς, ακoλουθώντας την ίδια πολιτική.

Άραγε ο Μητσοτάκης, που παρακολουθούσε τους πάντες, δεν γνώριζε για τη δράση του τοκογλύφου, καθάρματος, βουλευτή της Νέας Διαφθοράς, Πάτση, που έπαιρνε για ένα κομμάτι ψωμί τα σπίτια των ανθρώπων; Ήξερε, αλλά τον διέγραψε μόλις μαθεύτηκαν τα «κατορθώματα» του. Τον έδιωξε γιατί έγιναν γνωστά τα εγκλήματά του, όχι για τα εγκλήματα αυτά καθ’ αυτά.

Ο βουλευτής της ΝΔ αγόρασε δάνεια έως και 12 φορές χαμηλότερα και μετά εκβίαζε τον κόσμο για του πάρει τα σπίτια! Όπως περίπου έκαναν οι μαυραγορίτες στην Κατοχή. Γιατί τους λέω μετά απογόνους του Χανς του Γκεσταπίτη και της γίδας Κανούτα (Κνουτ την έλεγε ο Χανς). Είναι όλοι διεφθαρμένοι κι ακόμα χειρότεροι από τον Πάτση, γιατί υπάρχουν στο γαλάζιο βόθρο και οι βιαστές μικρών παιδιών. Περιμένω δημοσκόπηση στους χιμπατζήδες που θα δείχνει αύξηση της διαφοράς της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πάτσης δεν δίνει την έδρα (κορόιδο είναι;) κι αυτό δίνει μια ευκαιρία στην αντιπολίτευση να ξεβρακώσει τη ΝΔ ποικιλοτρόπως. Η πρόταση μας είναι:

1) Να κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση που θα απαγορεύει και μάλιστα με αναδρομική ισχύ αυτό που έκανε ο νεοδημοκράτης κηφήνας - τοκογλύφος - μαυραγορίτης και θα υποχρεώνει την επιστροφή της περιουσίας στα θύματα των κορακιών. Έτσι λέγονται αυτοί, κοράκια.

2) Ο ίδιος ο πλιατσικολόγος να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο, ώστε να επιστραφούν τα προϊόντα της λεηλασίας με τόκο για να πονέσει κι ίδιος να πάει στο κελί του Άκη, που έμεινε αδειανό. Να δούμε, αν η συμμορία της ΝΔ θα δεχτεί κάτι τέτοιο ή πρόκειται για κίνηση τακτικής, όπως με το Γεωργιάδη «μείνε μέχρι να ξεχαστεί το θέμα και μετά εγκλημάτησε ξανά».

Σημασία έχει τώρα η επιστροφή των κλεμμένων. Σημασία έχει να δείξουν τα υπόλοιπα κόμματα πως δεν πρόκειται να ανεχτούμε το πλιάτσικο που κάνει η ΝΔ, κι όταν πέσει η χούντα, θα αναζητηθούν ευθύνες και θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Τώρα μάθαμε. Σημασία έχει να δράσουμε, όχι μόνο να καταγγείλουμε. Υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις και είναι ώρα για την τιμωρία των γαλάζιων κατσαπλιάδων.

Βλέπουν τώρα ως και τα γαλάζια ζωντόβολα, γιατί η εγκληματική συμμορία του Μητσοτάκη εφαρμόζει πολιτική άγριας λεηλασίας που εξαθλιώνει το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων. Κερδίζουν από τη δυστυχία μας. Είναι καιρός όμως να κόψουμε μερικά βρώμικα χέρια που μας ληστεύουν καθημερινά. Να πω πάλι πως είναι μαλάκες, όσοι ψήφισαν το λαμόγιο. Αλλά, άμα δεν είχαμε μαλάκες, θα είχαμε λαμόγια;

***

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

26 Οκτωβρίου 2022 στις 9:40 π.μ.

Ο Πατσης εχει ασχοληθει με το ποδοσφαιρο παλαιοτερα και εχει κανει και εκει λαμογιές

26 Οκτωβρίου 2022 στις 7:32 μ.μ.

Έχουμε φτάσει σε τέτοιο πάτο βαθύ, που ομνύουμε στον Πολάκη! Και μη χειρότερα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger