Home » , » Στήθηκε φάμπρικα συγκάλυψης των παιδοβιαστών;

Στήθηκε φάμπρικα συγκάλυψης των παιδοβιαστών;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 | 9:10 μ.μ.

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να προχωρήσουμε σε  αστυνομικά σενάρια, αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι. 

Την προσοχή σας. Παρουσιάζεται χτες ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Βασίλης Νουλέζας και δήλωσε σχετικά την απολογία που επρόκειτο να δώσει ο παιδοβιαστής: «Η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα αποκαλύψει συνταρακτικά πράγματα και θα φέρει στο φως της δημοσιότητας γεγονότα που θα συγκλονίσουν την κοινή γνώμη», Το μήνυμα που στάλθηκε ολοκάθαρο.

Σήμερα που απολογήθηκαν οι δυο παιδοβιαστές δεν προέκυψε τίποτα καινούργιο. Αρκέστηκαν να περιοριστούν στην ομολογία τους για τη «συνεύρεση τους» με το παιδί.

Η ίδια η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι έχουν ταυτοποιηθεί 10 βιαστές. Δεν συλλαμβάνουν κανένα τους! Αντίθετα η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα εκδίδουν ένταλμα σύλληψης για την μητέρα του ανήλικου κοριτσιού με την κακουργηματική κατηγορία της "διακεκριμένης μαστροπείας". Οτι δηλαδή η μητέρα που με την καταγγελία της έφερε στο φως την όλη υπόθεση, βρίσκεται κατηγορούμενη ότι ήταν στο κύκλωμα που εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι. Και αυτό με στοιχείο ότι βρέθηκαν να έχουν κατατεθεί στον τραπεζικό της λογαριασμό δυο εμβάσματα ύψους 20 και 50 ευρώ, -εν αγνοία της όπως ισχυρίζεται η ίδια- από τον Ν. Μίχο. Κι αυτό για τους δικαστικούς λειτουργούς θεωρείτε ικανό να τις απευθύνουν τέτοιες βαρύτατες κατηγορίες. Μ' αυτή την εξέλιξη όλα τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στην μητέρα του θύματος.


Θα ήταν κανείς πολύ κακόπιστος να υποθέσει ότι μετά το μήνυμα που έστειλε ο δικηγόρος του βασικού κατηγορουμένου για "συνταρακτικά πράγματα" θα έφερνε "στο φως της δημοσιότητας" ο 53χρονις παιδεραστής και τα οποία θα "συγκλόνιζαν την κοινή γνώμη", στήθηκε φάμπρικα συγκάλυψης της υπόθεσης;    

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger