Home » , » Ανθρωποφάγοι, αλλά πολιτισμένοι!

Ανθρωποφάγοι, αλλά πολιτισμένοι!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 | 7:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πολιτισμός. Μπολιτισμός πιο σωστά με το μι μπροστά, όπως λέμε μπουρδέλο, μαλάκες κλπ. Ξέρω πως η πλειοψηφία δεν είμαστε σαν αυτούς. Αυτό έλλειπε. Καταδικάζουμε τον αποτρόπαιο βιασμό απαιτώντας δικαιοσύνη.

Η δικαιοσύνη είναι μια άγνωστη λέξη στους δεξιούς, όπως η ισότητα, η ελευθερία, η δημοκρατία. Μπερδεύουν πχ τη δικαιοσύνη με τη δικαστική εξουσία, που δεν έχει καμία σχέση, αφού εφαρμόζει άδικους, άνισους και ανήθικους νόμους.

Ξέρουμε πως ο πολιτισμός είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που παρουσιάζουν οι ανθρωποφάγοι φασίστες. Αλλά δεν μπορώ να μην μπω στον πειρασμό, να μην ειρωνευτώ.

Η ΝΔ είναι κόμμα παιδεραστών κι όχι μόνο. Υπάρχουν παράσιτα, κλέφτες, απατεώνες, ρουφιάνοι, φονιάδες, βιαστές... Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι μόνο παιδεραστές. Βέβαια υπάρχουν και οι ηλίθιοι.

Ο καλός νεοδημοκράτης λοιπόν είναι εκείνος που θα πει «βάστα Σόιμπλε» εις βάρος της πλειοψηφίας της χώρας του, θα ψηφίσει ναι στην υποταγή στους τοκογλύφους, θα πουλήσει τη μισή Κύπρο και καμιά νησίδα στον Έβρο, μαζί με τα «φιλέτα» βεβαίως, θα ρημάξει την Ελλάδα, θα μειώσει τον πληθυσμό, αλλά θα σηκώσει την Ελληνική σημαία για ξεκάρφωμα! Γιατί, όπως ο παππούς του ο μαυραγορίτης, ο γερμανοτσολιάς, θα πρέπει να καλύψει τα ίχνη της προδοσίας, του δοσιλογισμού.

Θα παρουσιαστεί επίσης ως υπέρ της ιδιωτικής προβατοβουλίας, όμως θα πάρει τις δουλειές από το δημόσιο, θα ροκανίσει με διάφορους τρόπους κρατικό χρήμα, θα συρθεί σα το σάλιαγκα για ένα διορισμό και γενικά θα ρημάζει τα ταμεία. Θα «φταίνε» όμως οι μακροχρόνια άνεργοι με τα επιδόματα που δεν παίρνουν, γιατί κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη.

Φυσικά θα παρουσιαστεί ως χριστιανός. Είναι η θεούσα που κατακρίνει δημόσια τους άλλους για ανηθικότητα, θα πάει όμως να βιάσει στα κρυφά το ανήλικο. Είναι όπως το είπε ο μπάτσος – πλυντήριο που τον καλούν οι ΑΡΔ ακριβώς για να γλείψει το σκατό, «επιφανής, με καλή οικογένεια» που κουκουλώνει κι αυτή τις βρωμιές.

Η μόνη μητέρα που φταίει σε περίπτωση βιασμού ανηλίκων, είναι η μάνα αλλά και ο πατέρας που δεν πήραν προφυλάξεις και γέννησαν το βιαστή. Φταίνε κι οι γονείς του, γιατί οφείλουμε να μεγαλώσουμε ανθρώπους, κι όχι τέτοια καθάρματα, τέτοια κτήνη.

Κτήνος είναι επίσης και κάθε ναζί. Κτηνάκι ο γιός, όχι γιατί είναι γιός του ναζί, αλλά επειδή είναι υποκριτικό κάθαρμα, που ήθελε νεκρούς στα σύνορα, πράγμα που έγινε.

Είναι κρίμα τέλος που δεν υπάρχει θεός. Πολύ κρίμα, εγώ λυπάμαι πραγματικά. Θα ήθελα όλοι αυτοί να είναι πρώτο καζάνι πίστα στην Κόλαση. Αλλά να έχουμε υπόψη πως εμείς φτιάχνουμε τον Παράδεισο και την Κόλαση. Με αυτά που κάνουμε ή δεν κάνουμε. Κυρίως με αυτά που ανεχόμαστε ή όχι να μας κάνουν. Θα ανεχτούμε κουκούλωμα, ξέπλυμα;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger