Home » , » Δελτίο μπατσάδικης εγκληματικότητας

Δελτίο μπατσάδικης εγκληματικότητας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 | 3:05 μ.μ.

Παράληψη στα δελτία ειδήσεων, που μέρα από ημερήσιο δελτίο καιρού δεν καθιερώνουν και ενότητα "σημερινής αστυνομικής εγκληματικότητας". Υπάρχει πάντως η δικαιολογία ότι οι περισσότερες εγκληματικές πράξεις των "υπερασπιστών του νόμου" δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά κι αυτές που έρχονται στην επιφάνεια υπάρχει μεθόδευση να υποβαθμίζονται ή να θάβονται εντελώς. 

➤ Πριν λίγες μέρες υπαστυνόμος στην συμπρωτεύουσα ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το ταμείο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αυτοκτόνησε όταν διαπιστώθηκε έλλειμμα ύψους 500.000 ευρώ στα χρήματα που διαχειριζόταν. Η είδηση τότε μας έλεγε ότι "«επενδύσεις» σε bitcoins κρύβονται πιθανότατα πίσω από την απώλεια των χρημάτων, ενώ αναζητούνται τυχόν συνεργοί αλλά και οι ευθύνες όσων ήταν επιφορτισμένοι με τους διαχειριστικούς ελέγχους". Η είδηση αυτή προβλήθηκε ελάχιστα από τα ΜΜΕ και για την εξέλιξη της δεν υπάρχει καμιά πληροφορία. Μιλάμε για μισό εκατομμύριο ευρώ δημοσίου χρήματος που χάθηκε και λογικά δεν μπορεί να ήταν μπλεγμένος μόνο ένας μπάτσος στο κόλπο.

➤ Το τι ξέπλυμα πέφτει από τους δεξιούς, στους μπάτσους βιαστές του Α.Τ της Ομόνοιας το παρακολουθούμε. Θα κορυφωθεί από τους μετρ του είδους όταν την Κυριακή 23 Οκτώβρη ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει καλεσμένο στην τηλεοπτική του εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 τον Αλέξη Κούγια. Εδώ να προσθέσουμε ότι Χατζηνικολάου και Κούγιας ήταν στα "μαχαίρια", μέχρι κατάθεση μηνύσεων και αγωγών σε βάρος του Νίκου Χατζηνικολάου, είχε προβεί ο "μοντελοπνίχτης" -κατά δήλωσή του- δικηγόρος. Μπροστά στην λειτουργία πλυντηρίου για τους μπάτσους βιαστές όμως .... 

➤ Η σημερινή είδηση μας έρχεται από δημοσίευμα της "ΕφΣυν". Αυτή μας ενημερώνει ότι εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα παράνομης μετανάστευσης με εμπλεκόμενους Ελληνες και Αλβανούς μπάτσους. το οποίο δρούσε στο συνοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής της Φλώρινας. Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν γίνει 14 ή 15 συλλήψεις εκ των οποίων οι μισές αφορούν αστυνομικούς. Οι συλληφθέντες μετάγονται στη Θεσσαλονίκη όπου πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για την απαγγελία της ποινικής δίωξης με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη πλαστογραφία και άλλα ποινικά αδικήματα.

Να επαναλάβουμε επίσης ότι είναι σταγόνα στον ωκεανό τα όσα αποκαλύπτονται για την εγκληματική συμπεριφορά των "οργάνων της τάξης" και τις περισσότερες φορές οφείλονται σε αλληλομαχαιρώματα κάτι που συμβαίνει και στις καλύτερες συμμορίες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger