Home » , » Κυνικό κτήνος ο πατέρας, υποκριτικό κτήνος ο υιός.

Κυνικό κτήνος ο πατέρας, υποκριτικό κτήνος ο υιός.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 | 6:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τέρας χαιρετά ναζιστικά. Γιατί είναι ναζί. Ο Κώστας Πλεύρης δεν κρύβει πως είναι ναζί, εγκληματίας δηλαδή.

«Αποκτήνωση ο ναζιστικός χαιρετισμός του πατέρα μου στο δικαστήριο μπροστά στη Μάγδα Φύσσα» λέει ο υποκριτής υιός, που προφανώς τα λέει αυτά, γιατί δε θέλει να χάσει την καρέκλα του υπουργού.

Αποκτήνωση σκέτο, Θάνο. Το ότι κάποιος κάνει το ναζιστικό χαιρετισμό σημαίνει πως επιδοκιμάζει τα εγκλήματα, τις θηριωδίες των ναζί, που σκότωσαν εκατομμύρια.

Υπάρχουν όμως και οι κρυφοί ναζί. Αυτοί που δεν χαιρετούν ναζιστικά, αλλά είναι της ίδιας ακριβώς κατηγορίας απάνθρωπων τεράτων, γιατί έχουν την ίδια απάνθρωπη, εγκληματική ιδεολογία.

Ένας κρυφός ναζί είναι ο Θάνος Πλεύρης, γιος του κτήνους. Θέλει να κρυφτεί, αλλά κάποια πράγματα δεν κρύβονται.

Η δήλωση του για νεκρούς στα σύνορα είναι όπως ο ναζιστικός χαιρετισμός, μην πω χειρότερο. Κι αυτό αποκτήνωση είναι. Είχαμε πάρα πολλούς νεκρούς, κυρίως γυναικόπαιδα, στα σύνορα μας και πιο μέσα.

Ο Θάνος Πλεύρης εφαρμόζει την εγκληματική πολιτική, που πιστεύει και ο πα-τέρας του. Αυτό το καταλαβαίνει ο μπαμπάς, μη σας πω, πως ο χαιρετισμός έγινε, για να διαφοροποιηθεί ο γιόκας του. Να αποστασιοποιηθεί δηλαδή για τα μάτια του κόσμου.

Τα πρόστιμα στους ηλικιωμένους είναι ναζιστικό μέτρο. Ο ΟΗΕ τα καταδικάζει, κι όσοι πάνε σε Διεθνή Δικαστήρια θα κερδίσουν, αφού καμία άλλη χώρα δεν επέβαλε τέτοιο αντιεπιστημονικό και ανήθικο μέτρο.

Όπως είναι ναζιστική η δίωξη των ηρώων υγειονομικών, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν μια ιατρική πράξη που αφορά μόνο τους ίδιους! Ποια τα επιχειρήματα μας για τις εκτρώσεις; Ισχύουν κι εδώ. Δικό μου το σώμα - εγώ αποφασίζω.

Στην ταινία «Άδοξοι μπάσταρδοι» οι κομάντος σημαδεύουν με σβάστικα τα κεφάλια των ναζί για να τους ξεχωρίζουν. Γιατί το πρόβλημα είναι πως τα καθάρματα θα κρυφτούν, όπως πράγματι κρύφτηκαν για δεκαετίες μέσα στους αστικούς βόθρους.

Υπάρχει λοιπόν ο ναζί που φαίνεται από μακριά, με το χέρι υψωμένο, κι ο ναζί που δε φαίνεται, που παρουσιάζεται ως κάτι άλλο. Ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος; Φυσικά αυτός που κάνει λούφα και παραλλαγή.

Μακάρι να μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε από μακριά τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φονιάδες, τους ναζί. Πόσα εγκλήματα θα αποφεύγαμε;

Ο γιός έχει τα ίδια πιστεύω με το μπαμπά του. Είναι κλασική περίπτωση του σάπιου μήλου κάτω από τη μηλιά. Είναι όμως, όπως το είπε ένας ΑΡΔ, η σοβαρή Χρυσή Αυγή, ο κρυφός ναζί δηλαδή. Όχι και τόσο κρυφός στην περίπτωση του Θάνου.

Θάνο Πλέυρη, αν δε θες να είσαι ναζί, μη σκοτώνεις τους αρρώστους, όπως οι ναζί, φτιάξε ΜΕΘ.

Μη διώκεις ανθρώπους που διαφωνούν, πάρε πίσω τους υγειονομικούς.

Μην επιβάλλεις πρόστιμα για κάτι που είναι απόλυτα προσωπικό, διέγραψε τα πρόστιμα.

Αλλιώς κάνεις αυτό που θέλει το κτήνος ο πα-τέρας σου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Οκτωβρίου 2022 στις 9:01 μ.μ.

Φυσικά και δεν πείθει κανέναν ο ακροδεξιός "υπουργός διάλυσης του ΕΣΥ και εμπορευματοποίησης της υγείας" του καθεστώτος Μητσοτάκη, όταν καμώνεται ότι κριτικάρει ή καταδικάζει τον χιτλερικό (και πολύ ...πρωτόγονων μεθόδων δράσης) ξεσαλωμένο, αρτηριοσκληρωτικό γέρο του. Μάλλον στημένο κόλπο είναι τα σημερινά καμώματα του Θανούλη του μικρούλη - υπουργού της κλίκας Κούλη! Κόλπο και μάλιστα παλιό. Κόλπο, εν συνεννοήσει- γιατί όχι:- με τον ίδιο το γέρο του, που μάλλον θα γελάει "σαρδονείω τω γέλωτι" κάτω από το ναζιστικό μουσούδι του, όταν ακούει τον κληρονόμο του να το παίζει ..."τρελίτσα αμαρτωλή και ασεβής προς τους προγόνους"! Στο χώρο αυτών των φασιστόμουτρων το κόλπο είναι ήδη παλιό και εδώ απλώς επαναλαμβάνεται α λα ρωμέικα! Το εφάρμοσε πρώτη εκείνη εκεί η "πατροκτόνος" Λεπέν στη Γαλλία κάνοντας ότι αποκηρύσσει -τάχατες- το δικό της το γέρο, τον χιτλερικό α λα γαλλικά μεσιέ Λεπέν, Ζαν Μαρί τον πρεσβύτερο, αναλαμβάνοντας αυτή το κόμμα του πατρός για να το εκσυγχρονίσει! (Πού πας , Μαρί, με σβάστικα στα "ντεμοκράτ" Παρίσια; Την προεδρία δεν θα ιδείς ουδέ στα κυπαρίσσια! Εδώ δεν είναι Κίεβο, Βίλνα, Ταλίν και Ρίγα, να κυβερνούν με σβάστικα το χάχολο κολίγα. Εδώ αντίς για σβάστικα το ευρώ κουνούν παντιέρα κι ο φασισμός χωρίς αυτό μια φούσκα 'ν' από αγέρα!) Από κει και πέρα η κυρία Μαρίν θεωρείται από το καθεστώς της χώρας της ως μια "σοβαρή, καταξιωμένη, πατριώτισσα", μια "καθωσπρέπει Ευρωπαία συντηρητική αστή πολιτικός" που ο ρετουσαρισμένος φασισμός της θεωρείται πλέον ως μια σοβαρότατη εναλλακτική λύση της αστικής τάξης της χώρας της και στηρίζεται από το μισό σχεδόν "εκλογικό σώμα" όσων ψηφίζουν! Και προσεχώς, ίσως και πολύ σύντομα, θα κληθεί αναλάβει την τόσο πολυπόθητη προεδρία του γαλλικού ιμπεριαλισμού, ως η πρώτη "γυναίκα, μητέρα, χριστιανή, Γαλλίδα" presidente de la republique! Χρηματοδοτούμενη κανονικά και με το παραπάνω η μαντάμ τόσο από το γαλλικό αστικό κράτος όσο και από το κεφάλαιο απευθείας. Beaucoup d' argent, mes amies! Τώρα βέβαια αν ο Θανούλης Πλευριτούλης της Νου-δούλας υπουργούλης, θα "αξιωθεί" ποτέ του να ανέλθει στα "μεγαλεία" μιας Μαρίν ή μιας Τζόρτζια , αυτό είναι λιγάκι χλωμό σε μια παράταξη που έχει άφθονους όσους βαρώνους των αξιωμάτων. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ μέσα στη σημερινή τσικαμπούμ κι απάνω τούρλα που επικρατεί στο σάπιο καπιταλιστικό κόσμο. Ο νέος κάνει φιλοτίμους προσπαθείας. Και ο πατήρ ουδόλως παρεξηγείται. (Τόπο , τόπο για τα νιάτα, όπως λέει κι ένα ρητό! Αν και κάτι τέτοια "νιάτα" ....άι σιχτίρ κι ανάθεμά τα!)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger