Home » , » Υπάρχουν παιδεραστές σε όλους τους πολιτικούς χώρους;

Υπάρχουν παιδεραστές σε όλους τους πολιτικούς χώρους;

Από giorgis , Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 | 7:35 μ.μ.

Του Γιώργη Γιαννακέλλη

Το να ακούς από κραγμένους δεξιούς σαν τον Μπ. Παπαπαναγιώτου και τον Σ. Μουμτζή να προπαγανδίζουν την άποψη ότι «Παιδοβιαστές υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους», το θεωρείς αναμενόμενο και το προσπερνάς. 
Όταν όμως την ίδια άποψη και μάλιστα με την επίκληση «λόγων αρχής», την αναπαράγουν άτομα σαν τον Ν. Μπογιόπουλο από το ΚΚΕ και την Δ. Κουτσούμπα από την Ανταρσύα, οδηγείσαι να σκεφτείς μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες αντιλήψεις σου. Γιατί τουλάχιστον εγώ έχω διαμετρικά αντίθετη άποψη.

Ας ξεδιπλώσω κάποιες προσωπικές σκέψεις. Αν χρεώσεις έναν απλό ψηφοφόρο ότι ανήκει ένα πολιτικό χώρο είναι κάτι το επιπόλαιο. Συνήθως ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος στην κάλπη επιλέγει πρόσωπα και πολιτικό φορέα παίρνοντας υπ’ όψιν του μια σειρά παράγοντες. Αυτοί μπορεί να έχουν σχέση από ρουσφέτια, μέχρι συγκυριακά πολιτικά διλλήματα. Στην πορεία είναι πολύ πιθανόν, αυτοί οι ψηφοφόροι να κάνουν μια άλλη πολιτική επιλογή στις εκλογές. 

Ας αναφέρουμε μια κραυγαλέα περίπτωση. Όταν αρχές της μεταπολίτευσης ο Μίκης Θεοδωράκης με την φράση του «Καραμανλής ή τανκς» οδήγησε μια σημαντική μερίδα του προοδευτικού εκλογικού σώματος να ψηφίσουν το κόμμα του ιδρυτή της Ν.Δ. Αυτό σημαίνει ότι με μια περιστασιακή επιλογή θα χρεώσεις ένα ψηφοφόρο σε ένα πολιτικό; 

Σύμφωνα, λοιπόν με την υποκειμενική άποψη μου, όταν αποδίδεις σε ένα πρόσωπο την ένταξη του σε ένα πολιτικό χώρο, σημαίνει ότι αυτό το άτομο είναι στρατευμένο σε ένα πολιτικό μετερίζι, ασπάζεται μια συγκεκριμένη ιδεολογία και η εν γένει πολιτική του κατάρτιση, του διαμορφώνει ένα κώδικα συμπεριφοράς.

Και ναι, στον δικό μου πολιτικό χώρο, δεν υπάρχουν βιαστές και παιδοβιαστές. Η δικιά μου κοσμοθεωρία μιλάει για πανανθρώπινα ιδανικά, για μια κοινωνία χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους, χωρίς καταπιεστές και καταπιεζόμενους. Διαπαιδαγωγεί ατομα με απόλυτο σεβασμό για τους συνανθρώπους της τάξης μας, μας διδάσκει την αλληλεγγύη.

(Το αν υπήρξαν ναυάγια της ταξικής πάλης, με ότι αυτό σημαίνει, δεν υποδηλώνει τίποτα».

Και αυτό το κουφό, ότι ο ισχυρισμός ότι τέτοια εγκληματικά στοιχεία σαν τον παιδεραστή που είναι τώρα στην επικαιρότητα, είναι «από άποψη αρχής», που το βρήκανε γραμμένο;    

Υ.Γ: Θα μπορούσα να παραθέσω πλήθος αποσπασμάτων από θεωρητικούς μας για να τεκμηριώσω την άποψη μου. Το θεωρώ όμως πλεονασμό. Το μόνο που μπορεί να υποσχεθώ είναι όταν πάρω νέο εκτυπωτή θα παραθέσω, θα αρχειακούς λόγους, ολόκληρες τις ομιλίες που έκανε ο Νίκος Ζαχαριάδης στην Κεντρική Κομματική  Σχολή το 1946 με τίτλο: "Ο κομμουνιστής λαϊκός αγωνιστής, μέλος του ΚΚΕ",  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

12 Οκτωβρίου 2022 στις 12:15 π.μ.

Γ.Γ., ο Ν. Μπογιόπουλος και η Δ. Κουτσούμπα είναι γνωστοί οπορτουνιστές εδώ και καιρό...Μην σου προκαλεί έκπληξη ότι με αυτή την δήλωσή τους ουσιαστικά ξεπλένουν τα φασιστοσιχάματα παιδοβιαστές της Νέας Δημοκρατίας...

12 Οκτωβρίου 2022 στις 8:00 π.μ.

Λίγη σοβαρότητα παιδιά έχετε μπλέξει σώβρακα με κάλτσες. Οι πραγματικοί αριστεροί διαφέρουν και σε αυτό από τους άλλους

15 Οκτωβρίου 2022 στις 3:33 μ.μ.

Στην "ελλαδα" αυτη που ζουμε, κραταμε πολυ μικρο καλαθι: Ουτε η πρωτη , μα ουτε και η τελευταια φορα θαναι που αμα το συστημα το θελησει , ολο και καποιος νεος ιουδας θα βρεθει σε χρονο dt με σκοπο να αμαυρωσει την εικονα αυτη, και δεν ειναι καθολου μα καθολου δυσκολο τις μερες μας κατι τετοιο.Απο ιουδες να φαν και οι κοτες στο ελλαδισταν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger