Home » , , » Οι κόρακες γλεντάνε.

Οι κόρακες γλεντάνε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 | 3:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν ξεχάσαμε τη μαζική δολοφονία δεκάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας από τη σκόπιμη υποβάθμιση του ΕΣΥ, δεν ξεχάσαμε τους παιδεραστές, τα υπόλοιπα σκάνδαλα. Ο τοκογλύφος βουλευτής της ΝΔ λέει πράγματα που πρέπει να προσέξουν οι ψηφοφόροι. Γιατί το σανό για τα γαλάζια γίδια είναι όπως τα τσιγάρα. Στο γράφει το πακέτο, αλλά δεν το λαμβάνεις υπόψη. Αβάντι μαέστρο ένα χορό των κοράκων.

«Η δραστηριότητα μου είναι γνωστή, δεν ήρθα ξαφνικά σε αυτόν τον κόσμο. Νομίζετε ότι ένα πολιτικό κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτια του; Μόνο το κόμμα μου το ήξερε; Όλη η Ελλάδα ήξερε την δράση μου».

Όχι όλη, εγώ πχ δεν ήξερα, αλλιώς θα τον έκραζα πιο πριν. Αλλά ο Μητσοτάκης, που παρακολουθεί τους πάντες, σίγουρα ήξερε. Πάντως κι ο Πολάκης, όταν το έμαθε, το είπε σε όλους. Τώρα ξέρει όλη η Ελλάδα εκτός από τα γερόντια που έχουν ανοικτούς τους τηλεοπτικούς βόθρους. Όσοι έχετε παππούδες, ενημερώστε τους. Οι μαυραγορίτες επέστρεψαν, όχι πως είχαν φύγει ποτέ, αλλά τώρα ξεσάλωσαν πάλι.

«Ομολογώ ότι δεν γνώριζα πως υπήρχε τέτοιο πρόβλημα» είπε για το ασυμβίβαστο και τις offshore. Βουλευτής, λαμόγιο και κόρακας. Έχει δίκιο, κανένα ασυμβίβαστο δε βλέπω, συμβαίνει στους περισσότερους κηφήνες. Πήρε και κάποιες δουλειές από τα ΕΛΤΑ, κι αυτό συμβαίνει. Αν δεν πάρουν τα κομματόσκυλα κόκκαλο, ποιος θα πάρει; Πλήρωνε μαλάκα ψηφοφόρε!

«Υπήρξα συνεργάτης της Τράπεζας Πειραιώς για πολλά χρόνια. Το 2010 η Τράπεζα αποφάσισε ένα κομμάτι αποσβεσθέντων δανείων, διαγραμμένων δανείων, που δεν μπορούσε να εισπράξει η τράπεζα, παρά όλες τις προσπάθειες που έκανε, να το πουλήσει. Η Τράπεζα μου ζήτησε να φτιάξω μια εταιρεία για να αγοράσω δάνεια και χρέη από πιστωτικές κάρτες, έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ. Τα χρήματα αυτά μου δόθηκαν ως δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς. Αυτή είναι η μία και μοναδική συναλλαγή που έκανε αυτή η εταιρεία. Αυτή η εταιρεία είχε μια οδηγία, να μπει σε διαδικασία τηλεφωνικής όχλησης, σε ενημέρωση των ανθρώπων αυτών, να κάνει μια προσφορά για μείωση του ποσού κατά 60% και πάνω και αν υπήρχε κάποια εξόφληση, μπορούσαν να πάρουν και απόδειξη εξόφλησης του δανείου οι άνθρωποι».

Εδώ βλέπουμε πως λειτουργεί το σύστημα. Βουλευτές παπάδες τραπεζικοί όλα τα καθάρματα δουλεύουν μαζί, κι οι μπάτσοι τους φυλάνε. Που κολλάνε οι παπάδες; Κάθε βρωμιάρη τον ευλογούν. Πάει στην Εκκλησία, κάνει το σταυρό του και μετά παίρνει τα σπίτια του κόσμου για ένα κομμάτι ψωμί. Γιατί, αν δεν έχει να πληρώσει ο άλλος, τι θα γίνει; Αν σας έχουν πρήξει στα τηλεφωνήματα οι εισπρακτικές, να ξέρετε πως πίσω τους είναι ένας δεξιός. Ψηφίστε τους ξανά να σας πάρουν και τα νεφρά.

Αλλά «ωραίο» είναι κι αυτό που είπε με τα ΕΛΤΑ: Δεν πήρε 1.000.000, όχι, πήρε «μόνο» 180.000 γιατί έδωσε συμβουλή σε εταιρεία! Ποιος έχει αυτή την εταιρεία μανάρι μου; Να πάω να τον συμβουλέψω κι εγώ για 100.000, να του κάνω και σκόντο. Εγώ θα δώσω μια δωρεάν συμβουλή στους ψηφοφόρους να μην είναι μαλάκες και ψηφίζουν όρνεα. Μ’ ευχαριστούν μετά, όταν θα γλυτώσουμε δις από το δημόσιο χρήμα δηλαδή από την τσέπη μας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Οκτωβρίου 2022 στις 4:35 μ.μ.

Μήτσο, μην ξεχνάμε κάτι. Ο Συριζα έφερε στη βουλή και ψήφισε τον νόμο μαζί με ΝΔ καιΠΑΣΟΚ, για να εξαγοράζουν απο τις τράπεζες ιδιωτικές εταιρίες.. Γιατί άλλα έλεγε χθες ο Τσίπρας...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger