Home » , » Σκάνδαλο Αντ1+

Σκάνδαλο Αντ1+

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ασφαλώς γελάω, είναι εντελώς αυθόρμητο. Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώσανε συνδρομή στον Αντ1, να δουν αυτό το Μουντιάλ; 2 ανέκδοτα σε ένα!

Πρώτον γιατί έπρεπε να το βλέπουν όλοι δωρεάν από τη Δημόσια Τηλεόραση, δεύτερον γιατί στο Κατάρ καταπατούνται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Συγνώμη, αλλά είστε κορόιδα! Μα πληρώσατε τον Αντ1; Σοβαρά τώρα; Ξέρετε πόσο πετσώθηκαν τα τελευταία χρόνια όλα τα κανάλια; Αυτοί πήραν δεκάδες εκατομμύρια!

Τι να πω; Τώρα απαντήθηκε και η απορία μου: Μα ποιος ηλίθιος θα αγοράσει κηραλοιφή του Βελόπουλου και νανογιλέκο του Άδωνη; Γαμώτο! Κάτι έσπασε μέσα μου, παρά το γέλιο.

Πέρα όμως από τα παραπάνω, ο Αντ1 οφείλει να δώσει πίσω τα λεφτά, αφού δεν πρόσφερε την υπηρεσία που υποσχέθηκε. Μάλιστα θα έπρεπε να πληρώσει κι αποζημίωση.

Αντί γι αυτό όμως δείτε τι έγραψαν!

«… Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες».

Βρε ανεκδιήγητοι, απαράδεχτοι, πώς να σας πω, που, αν σας πω «απατεώνες», όπως σας λένε χιλιάδες θα παρεξηγηθείτε, πλήρωσαν για να δουν Μουντιάλ και Μουντιάλ δεν είδαν! Τι κοροϊδία είναι αυτή; Αν το έκανε μαγαζί μικρομεσαίου θα είχε επέμβει το παρακράτος (γιατί κράτος δεν γίναμε ποτέ). Όχι μόνο θα έπαιρναν οι πελάτες τα λεφτά τους πίσω, θα κοπανούσαν και πρόστιμα! Στο Συνήγορο του Καταναλωτή όλα καλά; Τίποτε, ματάκια μου, κοιμηθείτε πάλι.

Αυτή την ανακοίνωση να τη φυλάξουμε. Να την τρίβουμε κι αυτή στη μούρη αν πουν ξανά για ιδιωτική προβατοβουλία και πράσινα άλογα.

Δεν ήθελαν κάποιοι την ΕΡΤ, δεν τους άρεσε το τζάμπα, ήθελαν ιδιωτικά κανάλια. Λοιπόν; Εγώ έτσι κι αλλιώς δε βλέπω αυτό το Μουντιάλ.

Να το θυμούνται και για άλλα όπως πχ νοσοκομεία. Ή για το νερό. Να κάνουμε αντιστοιχία; Δε θα έχετε νερό, θα έχετε λάσπη, αλλά θα την έχετε 3 μήνες περισσότερο για να τη χαρείτε! Θα κορακιάσετε; Πιείτε κάτι άλλο. Μπύρα! Κοστίζει; Ας το σκεφτόσασταν πριν γίνει το κακό. Ήρθε η πίτσα! Γιατί ποδόσφαιρο και πίστα πάνε μαζί.

Ανθεί η αγορά αγάπες μου. Η μαύρη αγορά.

Μην κοροϊδέψω ξανά το Γιωργάκη τον Παπανδρέου που είχε πάρει εκείνο το ενεργειακό (και καλά) βραχιόλι. Εδώ πλήρωσαν τον Αντ1 για να δουν Μουντιάλ ρε συ! Κατάφεραν να κάνουν όσους ψωνίζουν απ’ του Βελόπουλου, σαΐνια! Τι άλλο να πω; Παραδίνομαι!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger