Home » , » Εχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους κανίβαλους που ζουν ανάμεσα μας - Ενας χρόνος από τον θάνατο-δολοφονία της 8χρονης Ολγας.

Εχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους κανίβαλους που ζουν ανάμεσα μας - Ενας χρόνος από τον θάνατο-δολοφονία της 8χρονης Ολγας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 | 3:24 μ.μ.

Μια μαύρη επέτειος σήμερα που μάλλον δεν θα την θυμηθεί κανένας. Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που ένα μικρό κοριτσάκι, η 8χρονη Όλγα πέθανε αβοήθητη, ουσιαστικά δολοφονήθηκε την αδιαφορία κάποιων κυρ Παντελήδων. 

Ηταν τσιγγανάκι, απ' τα απόκληρα παιδιά του απάνθρωπου καπιταλιστικού κόσμου. που όσο αυτός σαπίζει παρασέρνει μαζί του και ένα μέρος της κοινωνίας μας. Οπως κάποιων στελεχών κι εργαζόμενων της εταιρείας Σαραντόπουλος, στο Κερατσίνι.

Το μικρό παιδάκι πολτοποιήθηκε κάτω από μια βαριά πόρτα, μπροστά στα μάτια αδιάφορων ομιλούντων ανθρώπινα κτηνών. Το μόνο που ένιωσε, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ήταν μια κλωτσιά στο κεφάλι, για να δουν αν ζει ,,, και αυτά τα ανθρώπινα περιττώματα ... κυκλοφορούν ανάμεσα μας. 

Παραθέτουμε ένα κείμενο που είχαμε γράψει μια μέρα σαν την σημερινή, πριν ένα χρόνο:   

Εχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους κανίβαλους που ζουν ανάμεσα μας

Κυρ Παντελήδες, άχρηστα δίποδα σ' αυτή την γη, περιττώματα της ανθρώπινης ύπαρξης, εσείς που είδατε το 8χρονο τσιγγανάκι, την Ολγα, να ψυχομαχεί καταπλακωμένο από μια βαριά μεταλλική πόρτα, και το προσπεράσατε αδιάφορα, αν δεν το κλωτσήσατε, μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή, θα κοιμηθείτε ήσυχοι απόψε έχοντας προηγουμένως αγκαλιάσει στοργικά τα παιδιά σας και έχοντας φιλήσει την γυναίκα σας;

Θα πάτε την Κυριακή σαν καλοί Χριστιανοί στην εκκλησιά να ανταποκριθείτε στα θρησκευτικά σας καθήκοντα; Εσείς η ντροπή και παρακμή του ανθρώπινου γένους, εσάς καθάρματα που δεν αξίζει ούτε σάλιο να σας φτύσουμε, σας ξέρουμε, δεν είστε σημερινοί. Το σοκ και ο αποτροπιασμός που μας προκάλεσε η σημερινή σας στάση, δεν απέχει πολύ από τα αισθήματα που δημιουργούσατε σαν κουκουλοφόροι και μαυραγορίτες στην κατοχή, και σαν βασανιστές  στο κολαστήριο της οδού Μέρλιν στο Κολωνάκι. Δεν διαφέρει πολύ από τις "επιδόσεις" σας στην Μακρόνησο μετεμφυλιακά, στην αιματοβαμμένη «Ταράτσα της Μπουμπουλίνας» κατά την Απριλιανή δικτατορία.

Σήμερα βάψατε τα χέρια σου με το αίμα ενός 8χρονου κοριτσιού. πριν λίγο καιρό είχατε δολοφονήσει τον Αλέξη και μετά τον Ζακ. 

Εχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί σας. Και η στιγμή για να του ξοφλήσουμε δεν θα αργήσει. Προς το παρών ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger